Hur Säsong en Pullman bröd Pan

July 15

Pullman limpa kastruller baka en perfekt rektangulär limpa bröd som är konsekvent i storlek i hela limpan. Pullman kastruller producerar fyrkantiga brödskivor med en platt topp. Ett lock på pannan håller toppen av limpan från att stiga och den övre skorpa mjuk. Limpan kastruller vanligen konstruerade av aluminiserat stål som kräver krydda innan den kan användas för att baka bröd. Bröd bakat i en unseasoned Pullman limpa pan fastnar på botten och sidor av pannan samt locket.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 250 grader Fahrenheit. Värm förkortning eller ister i en kastrull på spisen tills det bara smälte. Ta kastrullen från värmen.

2 Ta bort locket från Pullman limpa pan. Använd konditorivaror borste för att belägga insidan av limpa pan och insidan av locket med den smälta förkortning eller ister. Förbehåller återstående förkortning eller ister för åter krydda pannan.

3 Placera Pullman limpa pan och lock i ugnen och grädda i 250 grader tills det smälta fettet har torkat. Ta pannan och täcker från ugnen och låt dem sitta tills de är tillräckligt svalt för beröring. Torka av insidan av pannan och täck med en mjuk trasa.

4 Upprepa krydda process tre gånger innan baka bröd i pannan.

Tips

  • Pullman limpa kastruller finns också med en silikonbeläggning som inte kräver smaksättning.

  

Kommentar