Hur man odlar gräs Använda Hay

July 22

Hur man odlar gräs Använda Hay


När det gäller att odla gräs, kan du aldrig vara säker på vädret, men ett lager av lös hö hö kan förhindra att gräsfrön från att blåsa bort eller sopas bort av regnet. Så om du har några kala fläckar i din trädgård eller om du har att reseed en del av din gräsmatta, kan hö skydda de nyplanterade frön. När du plantera frön och lägga ner hö, kan ditt tålamod och ansvarig vattning hjälpa dig att se gräs på nolltid.

Instruktioner

1 Rake det område du vill reseed så att jorden blir blandas ihop. När jorden brukas, hjälper det gräsfrön fästa vid marken och ge en grund för dem att växa.

2 Tungt och jämnt strö gräsfrön där du har brukat jorden. Ibland är det lättare att ta fröna med händerna och strö dem på marken. Om du håller fröna i påsen, vara försiktig så att du inte dumpa den på marken på en gång.

3 Stöd nävar av hö och placera dem på toppen av gräsfrön. Höet kommer att hålla gräset sätta under blåsiga och regniga dagar.

4 Använd en slang med en sprinkler fäste att återfukta de nyplanterade gräsfrön. Solen kan snabbt torkar jorden, så du bör vattna din gräs åtminstone två gånger om dagen - en gång på morgonen och en gång på kvällen, när dess cool.

Tips

  • Om gräset är död, slita ut och växa nya gräset.
  • Översvämning kan kraftiga vindar och torka förhindra gräs från att växa.

  

Kommentar