El Salvador nattklubbar

October 28

El Salvador nattklubbar


Salvadorians älskar spännande och roligt, så det är bara naturligt att vara många olika nattklubbar, restauranger och kaféer i El Salvador. Landets huvudstad, San Salvador, erbjuder sina mest pulserande nattliv. Gå någonstans på de viktigaste trafikleder och du kommer att höra salsa, merengue, cumbia, rock eller jazz fläktade ut från barer, restauranger och klubbar. Däremot behöver du vidta försiktighetsåtgärder medan i El Salvador. Den amerikanska ambassaden rekommenderar att utlänningar köra med stängda rutor och dörrar låsta. De föreslår din avstå från att bära stora mängder kontanter, eller bära smycken, och när så är möjligt, bo i säkra områden av staden.

La Zona Rosa

Den mest fashionabla området i El Salvadors huvudstad San Salvador, är La Zona Rosa. Detta är bara en 1-kvadratkilometer område. Men de bästa hotellen, restaurangerna och barerna i staden finns här, inklusive Sheraton Presidente och andra lyxhotell. Mötesplatser här kan konkurrera med några av de trendigaste nattklubbar och restauranger i världen. Både lokalbefolkning och turister besöker Zona Rosa, men de flesta av klubbarna är exklusiva, har klädkoder och är dyrare än nattklubbar, restauranger och barer i andra delar av staden. De flesta turister bor inom detta område eftersom det är det säkraste området i staden, och det finns en hel del säkerhet.

Boulevard de los Heroes

Ett annat område i El Salvadors huvudstad hoppande med kvällsunderhållning är Boulevard de los Heroes. Detta område är inte så lyxiga - eller som exklusiv - som Zona Rosa, men du kommer att hitta många intressanta aktiviteter, såsom levande musik inklusive trottoaren mariachis och gitarrister, utställningar, intressant gatan mat och annan underhållning. Det finns utomhus restauranger och barer som har levande musik av alla slag tänkbara. Bara gå längs trottoaren kan vara roligt - men var försiktig och se till att du vet vilken typ av klubb du anger, som vissa är sexuellt till den grad att lämna inget åt fantasin.

Någon annanstans

Salvadorians älskar en bra part, så hittar du nattklubbar i hela San Salvador. Men om du avvika alltför långt från Zona Rosa eller Boulevard de los Heroes - områden som tillgodoser turister - du kan ibland finna nattliv som är förslappad, farligt eller sexuellt. Dessa områden kan vara farliga för utlänningar, och tjuvar och rånare finns i överflöd i staden. Om du planerar att utforska de yttre gränserna för staden, vara säker på att ta en guide med dig.


  

Kommentar