Hur man tar bort vatten under en klocka Crystal

January 3

Hur man tar bort vatten under en klocka Crystal


Oavsett om du gick simma i din klocka eller bara dunked den i vasken medan du gör rätter, kan du märka droppar vatten som samlats mellan ansiktet och kristallen. Använd kraften i naturen, artighet av avdunstning, för att lösa problemet. Värmeenergi kan bryta binder mellan vattenmolekyler, vilket gör att vätskan att förvandlas till en gas. Om metoder för förångning inte fungerar, kan du använda några vanliga hushållsartiklar för att dra vattnet ut utan att öppna klockan.

Instruktioner

1 Ställ klockan i direkt solljus under två till tre timmar. Solens strålar, fokuseras av kristallen, kan ha möjlighet att förånga det uppsamlade vattnet.

2 Använd en hårtork på lägsta inställningen för att värma klockan. Ökningen av yttemperaturen hos klockan kan orsaka att vattnet inuti avdunsta.

3 Håll urtavlan bredvid en tänd, varm glödlampa. Beroende på hur varmt metallen i din klocka blir, kan du hantera den med handskar eller en handduk.

4 Häll en handfull av okokt risgryn i en återförslutningsbar plastpåse. Seal klockan inne i väskan och hålla ett öga på fuktnivån. Riset ska dra ut och absorbera fukt. Om den inte gör det, försök att placera den förseglade påsen i direkt solljus under en till två timmar.

5 Tryck på några knappar på sidan av klockan och luta klockan så deprimerade knappar möter golvet. Om vatten kom in klockan när pressades knapparna kan du prova att tömma ut vattnet på samma sätt.

Tips

  • Torkade ut gummipackningar på vattentåliga klockor kan tillåta fukt att tränga in. Har din packning ut om klockan är mer än två år gamla.
  • Undvik att utsätta klockan för plötsliga, extrema temperaturförändringar. Luften instängd mellan klockan kristall och urtavlan kan kondensera om det upphettas därefter kyls snabbt.
  • Bända loss någon del av klockan (ryggen eller kristall) kan upphäva garantin. Använd endast icke-invasiva tekniker om du vill att garantin ska förbli giltigt.

  

Kommentar