Hur Jämför Flea Behandlingar för hundar

July 1

Det finns många lopp behandlingsalternativ för hundar, inklusive punkt på behandlingar, loppkragar, piller, sprayer och schampo. Alla är effektiva på att avskräcka och / eller döda loppor när de används på rätt sätt och under de rätta omständigheterna. Genom att utvärdera din situation och vad du förväntar dig från din hunds loppor behandling, kan du jämföra alternativen effektivt och välja det som är rätt för ditt husdjur.

Instruktioner

1 Bestäm din hunds ålder. Vissa typer av loppor behandlingar är inte lämpliga för valpar. Till exempel, enligt Läkare Foster och Smith, många av spot-on behandlingar, såsom Frontline och Advantage är endast avsedd för användning på hundar 8 veckor och äldre, och lopp kragar bör inte användas på valpar yngre än 12 veckors ålder . Om du har en valp, kan du behöva använda ett schampo som lämpar sig för alla åldrar.

2. Bestäm om du vill att din hund loppa behandling för att stöta bort andra skadedjur, såsom fästingar och myggor, också. Många loppor behandlingar, såsom Frontline Plus och vissa schampo och sprayer, erbjuder ett kombinerat tillvägagångssätt som skyddar djuret mot både loppor och fästingar. Detta kan vara viktigt om du bor i ett skogsområde och om din hund tillbringar mycket tid utanför.

3 Räkna ut hur länge du kommer att behöva använda en loppa behandling. Om du befinner dig i ett område med kalla vintrar, kan du kanske att avbryta behandlingen under vintermånaderna. Om du befinner dig i ett område som är tempererat hela året, kan du behöva behandla din hund kontinuerligt. Om du måste behandla djuret året runt, kan kostnaden bli mer av en faktor för dig.

4 Väg bekvämligheten faktor för varje behandling. Enligt Läkare Foster och Smith, spot-on behandling behöver bara tillämpas en gång i månaden, och loppkragar typiskt varar från 3 till 5 månader. Piller varar i allmänhet för en månad också, medan schampon och sprayer ofta måste användas varje vecka. Om du inte vill bli störd varje vecka, plats behandling, piller eller kragar är det bästa alternativet.

5 Överväg andra fysiska faktorer. Har din hund har känslig hud? Om så är fallet, kan han bli irriterad av plats behandlingar, kragar eller sprayer. I stället för en aktuell metod, kan du behöva använda ett piller.

6 Prata med din veterinär och andra hundägare. Även om du gör massor av forskning, information från användarna av varje typ av produkt och en professionell åsikt är ofta mer värdefull.

Tips

  • Använd aldrig en produkt som är framtagen för katter på din hund. Se till att du använder en produkt speciellt framtagen för hundar. Om din hund är särskilt känslig, kanske du vill undersöka naturliga lopp behandlingsalternativ.

  

Kommentar