Hotell i Gamla Stan San Diego, Kalifornien

February 18

Hotell i Gamla Stan San Diego, Kalifornien


San Diego är en populär turiststad, med dess berömda zoo, SeaWorld och Coronado Island bland sina många sightseeing möjligheter. Gamla stan är den äldsta delen av staden och innehåller gamla staden San Diego State Historic Park och Presidio Park, liksom fina restauranger, logi och andra attraktioner. Kollektivtrafiken är lätt tillgänglig från Gamla stan som gäster besöka de många shopping och nöjen samt lokala universitet.

Courtyard San Diego Old Town

Courtyard San Diego Old Town ligger inom fem miles från flygplatsen, ger enkel tillgång till Gaslamp historiska distrikt och två lokala universitet tillsammans med en mängd historiska sevärdheter och restauranger. Hotellet säljer biljetter till San Diego Zoo och Old Town Trolley Tour på en rabatt. Kylskåp och platt-tv är standard i rummen och det finns gratis wi-fi. Den rökfria hotell innehåller restaurang Gila House, med Kalifornien köket, öppen för frukost, lunch och middag. Parkering är tillgänglig för en avgift.

Courtyard San Diego Old Town

2435 Jefferson Street

San Diego, CA 92110

619-260-8500

marriott.com

Best Western Hacienda Hotel

Best Western Hacienda Hotel har autentisk spansk mission arkitektur och inredning i hela 200-rummet anläggning. Varje rum har en mikrovågsugn, kylskåp och eget värdeskåp med trådlöst internet i hela fastigheten, som ligger i hjärtat av staden. Rummen har också antingen en balkong eller öppna för en påkostad spansk innergård. Hotellet erbjuder ett gym och uppvärmd pool. Gästerna får gratis transfer till de lokala kryssningsterminaler, internationella flygplatsen och järnvägsstationen.

Best Western Hacienda Hotel

4041 Harney Street

San Diego, CA 92110

800-888-1991

haciendahotel-oldtown.com

Old Town Cosmopolitan Hotel

Gamla stan Cosmopolitan Hotel ligger i den äldsta byggnaden i San Diego, erbjuder gästerna en vintage 1870-talet känner efter mer än $ 7 miljoner renoveringar genomförda för en grand återöppnande under 2010. Den mysiga hotell erbjuder 10 rum och sviter, alla återställd i vintage viktoriansk stil. Många rum har en egen balkong med utsikt över torget i Gamla Stan State Park. Du kan också njuta av utsikten från andra våningen offentlig veranda. Cosmopolitan Restaurant har traditionella livsmedel från 1870-talet anpassade för moderna smaker. Gratis allmän parkering finns i ett antal partier inom ett bekvämt gångavstånd.

Old Town Cosmopolitan Hotel

2600 Calhoun Street

San Diego, CA 92110

619-297-1869

oldtowncosmopolitan.com


  

Kommentar