Ställen att gå för semester

December 8

Ställen att gå för semester


När det är dags för semester, gå någonstans med en touch av exotiska --- sevärdheter och ljud du normalt inte stöter på. Minnena av din semester bör pågå under en livstid och dina erfarenheter ska fylla många samtal i många år framöver. Din destination bör erbjuda dig och dina kamrater saker som är utöver det vanliga.

grekland

Den antika land i Grekland är full av historia och mystik - det perfekta stället att ange en annan värld med bibehållen moderna bekvämligheter. Nya filmer som "Mitt stora feta grekiska bröllop" och "Mamma Mia!" har ökat populariteten av lokalen. Om du älskar kultur, det finns otaliga ruiner att utforska i Aten, hem för Akropolis och Parthenon. Men Aten är också en av de hetaste platserna i Europa för nattliv och klubbar. Foodies kan sätta tänderna i härlig medelhavsmat och lokala viner. Och du måste besöka Grecian öarna. Mykonos och Santorini är mycket hiphop, eller gå till Sporaderna (där "Mamma Mia!" Spelades in) eller Dodekaneserna nära den turkiska kusten. Charter en båt för att utforska det klarblå Egeiska havet.

Belize

Belize, som gränsar till Karibiska havet och Honduras, var hemmet av den förhistoriska Maya civilisationen, så landskapet är fullt av Maya ruiner. Klättra runt de gamla Maya tempel i regnskogarna i distriktet Cayo. Gå på en inner rör tur genom labyrinten av flod grottor på Jaguar Paw, eller vandra genom orkidén-strödda djungeln till en 1000-fots vattenfall. Pension vid Victoria House på Ambergris Caye för plantage-stil på stranden.

Marocko

Marocko är magisk - kamel rider över vindpinade sanddyner, magdansöser, romantiska resorts och trendiga restauranger. Titta på nattsideshow av virvlande dervischer och ormtjusare i Djemaa el Fna, Marrakech största torg. Få lite sol i havet Agadir eller besöka Saharan oaser nära Ourzazate. En spännande plats att inge skulle vara en tidigare sultanens palats i Fes kallas Sofitel Palais Jamai.

Nya Zeeland

Nya Zeeland kallas ofta kiwi landet på grund av den ovanliga flygande fåglar med samma namn finns där. Tillbringa dagen båtlivet i Aucklands hamn. Trek till Rotorua att doppa i geotermiska poolerna sedan vandra till kratern av Mt. Tarawera vulkan. På Sydön, kan du ta en helikoptertur runt Mt. Cook och slutligen gå till Queenstown. Samla ditt mod att gå bungyjump. Hilton Auckland erbjuder utsikt över hamnen och en pool på taket.


  

Kommentar