Helg Aktiviteter för scouter i Upstate New York

June 6

Helg Aktiviteter för scouter i Upstate New York


Boy och Girl Scouts har en vidöppen lekplats i upstate New York från den största öknen på öster om Mississippi till Nordamerikas mest besökta vattenfall. Nära till befolkningscentra i nordöstra, men en långt scen, erbjuder upstate New York massor av helgen verksamhet fro scouter.

Niagarafallen

Niagara Falls är mer än bara imponerande Hästsko och American Falls. Cave of the Wind, en naturskön vagn, Maid of the Mist och en nattlig ljusshow lägga till erfarenhet. Four Mile Creek State Park, som ligger på stranden av Lake Ontario, har 275 campingplatser, inklusive gruppsajter. State park är en 15-minuters bilresa från Niagara Falls ger scouter med en bekväm men lugn camping alternativ för att besöka fallen.

Wellesley Island State Park

För en helg av vattenaktiviteter inte många ställen i upstate New York jämfört med Wellesley Island State Park, som ligger i området tusen öar. Minna Anthony gemensamma Nature Center har ett museum, miles av vandringsleder, tre miles från kusten, en 36-fots kanot och miljöprogram för studenter och scouter. State park har den största campingplats i området, inklusive utsedda grupp platser för scouter. Vattniga världen erbjuder en marina, båtuthyrning, bad, fiske, kanot och kajak.

Wild Center i vinter

Letar du efter en scout weekend getaway på vintern. Sedan The Wild Center är din destination. Beläget i hjärtat av Adirondacks, har The Wild Center utställningar, naturstigar, levande djur och information om den omgivande öknen. Alla får gratis snöskor och en gratis guidad tur av komplexet med betald entré - $ 15 för vuxna och $ 9 för barn, som av mars 2011. Specialpriser finns för grupper. Wild Center är bara 30 minuter från Lake Placid där scouter har en möjlighet för snö-skoning, längdskidåkning och lära sig mer om naturen på vintern; och vandring, simning, caneoing och kajakpaddling på sommaren. Området kring Lake Placid har gott om camping som Lake Placid-Whiteface KOA och Yogi Bear Jellystone Park. Wild Center är öppet året runt.

Howe Caverns

Scouter har fallande 156 fot i jorden vid Howe Caverns sedan 1929. Howe Caverns har blivit en favorit upstate New York attraktion. Tre turer - Traditionell, lykta och äventyr - tar besökarna in i djupet av grottan för att bevittna skimrande kalkstensväggar, enorma grottkammare och en underjordisk flod. Ovan mark är ett museum, cykling och vandringsleder, ädelsten gruvdrift för besökare och matställen. Förhandsbokningar krävs för scout grupper. Howe Caverns är öppen året runt.


  

Kommentar