Kan Pocherad Champagne Salmon ätas kall?

April 24

Kan Pocherad Champagne Salmon ätas kall?


Tjuvjakt lax i Champagne, tillsammans med några milda kryddor, låter sina naturliga smaker skina och säkerställer ett anbud, gulaktigt textur. Det är en elegant maträtt som är fint nog för att föda middag part gäster, men ändå enkel att förbereda och lätt att göra i stora mängder. Matrester är en bonus - Champagne-förlorade lax kommer att hålla bra i kylskåp i ett par dagar, och är bara så läcker när du äter det är kallt. Om du kan låta bli att äta det av forkful på kylskåpet, införliva överblivna lax i olika luncher och middagar som är bäst serveras kall.

Lax-Topped sallader

Använd kallt, Champagne-förlorade lax som proteinkomponenten som förvandlar en sallad till en komplett måltid. En Champagne vinägrett är det perfekta komplementet till en sådan sallad. Spara lite av tjuvjakt vätska för en hemgjord dressing. Förbered en grundläggande grön sallad, kombinera olika greener tillsammans för en mer intressant utbud av smaker, och toppa med din favorit grönsaker och en del av kall lax. Gurka skivor, körsbärstomater och avokado par fint med lax, liksom garbanzo bönor och sockermajs. En spannmålsbaserad sallad, med användning av couscous, quinoa, brunt ris eller bulgur, är en mer fyllning alternativ. Små pasta former gör också en bra bas. Kasta med flingor av lax och dressing, samt vissa krispigt ingredienser såsom grön lök, tärnad röd paprika och rostade pumpafrön.

Snabb Salmon Dip

Whizz kall lax i en matberedare med lite gräddfil, färskost majonnäs, yoghurt eller en kombination av dessa för att göra en smidig dopp eller spridning. Förbättra det med citronskal och saft, pepparrot, grön lök eller schalottenlök och massor av svartpeppar. Andra goda tillägg inkluderar kapris, som lägger lite ättika zing, och vattenkastanjer för några kritan. Bred ut blandningen på kex eller rostat bröd, servera den med flis eller crudites, eller sked en generös mängd på toppen av en bakad potatis. Ät det för frukost på rostade bagels med tomatskivor.

Superior lax smörgåsar

Använd bitar av överblivna kall lax för att göra en smörgås som är vida överlägsen din vanliga skinka och ost eller Turkiet club. Du kan använda laxen som det är och sprida bröd med majonnäs, dijonsenap eller någon favorit spridning, eller mosa den med majonnäs först. Inkludera gröna med några punch, såsom ruccola eller vattenkrasse, för en ännu godare smörgås. Försök pitabröd och Tsatsiki med kall lax, eller en tortilla wrap med lax och färsk salsa. Lax dip gör också en utmärkt smörgåsfyllning. Sprid det tunt på mjuka, crustless skivor vitt bröd, kanske med tunna skivor av gurka och skuren i eleganta trianglar. Fyll en hoagie roll med bitar av lax eller generösa skopor lax dopp på samma sätt som en hummer rulle.

Servera laxen med kalla sidan

För en trevlig sommar middag, anges flera olika sallader, till exempel en potatissallad, tre-bean sallad, grönsallad och några marinerad, rostade grönsaker. Servera varje människa en bit kall lax och låt dem ta sitt pick av sidorätter. Om du inte har en hel del överblivna lax, ordna en platta med olika pålägg också. Fyllda tomater, fyllda avokado, stoppade druvmust blad, eller vindolmar och Deviled ägg gör också bra sidorätter för kall lax. Inkludera middag rullar och smör.


  

Kommentar