Hotell i New York nära East 15th Street

June 23

Hotell i New York nära East 15th Street


Även om det inte finns några hotell direkt på East 15th Street på Manhattan, ett antal boende ligger på angränsande gator. Besökare som bor på East 15th Street område har utmärkt tillgång till Union Square, Beth Israel Medical Center, New York University campus och Greenwich Village. LaGuardia flygplats ligger drygt 5 miles från East 15th Street, med flygningar verksamma inom landet och internationellt.

Union Square Inn

Union Square Inn ligger intill East 15th Street den 14, två kvarter från Union Square. Detta boutique plats är medlem i hotellkedjan New York Inn, som är värd två andra platser i staden. Hotellets kafé erbjuder gästerna drycker och snacks fram till 7:00 Men den som söker en sittfunktion måltid kommer att vilja ge bort från hotellet, där en rad av kaféer, barer och restauranger väntar. Union Square Inn ligger mittemot en tunnelbanestation, erbjuder gästerna utmärkt tillgång till resten av Manhattan.

Union Square Inn

209 E. 14th St.

New York, NY 10003

212-614-0500

unionsquareinn.com

Hotel 17

Hotel 17 ligger nära East 15th Street på East 17th, erbjuder sina gäster möjlighet att bo på ett hotell som tidigare har hyses sångerskan Madonna och använts som fastställts för en Woody Allen-film. Hotellet erbjuder sina gäster en 24-timmars reception, concierge och dörrvakt, och Wi-Fi i hela. Hotel 17 ligger bara en kort promenad från Greenwich Village, Chelsea, East Village och Gramercy Park, med en mängd konstgallerier, museer, kaféer, barer, restauranger och klubbar som erbjuds. Den närmaste parkeringsgarage på det sydvästra hörnet av 17th Street och Third Avenue, men med hjälp av anläggningen kan bli dyrt.

Hotel 17

225 E. 17th St.

New York, NY 10003

212-475-2845

hotel17ny.com

Second Home på Second Avenue

Second Home på Second Avenue är en två minuters promenad söderut från East 15th Street. Med bara fem rum, varje individuellt inredda och teman, den andra hem på Second Avenue boende har ljudisolerade fönster för att hjälpa gästerna njuta av en lugn vistelse. Hotellet har en minsta vistelse politik, med gäster som krävs för att stanna minst två nätter mitt i veckan och tre nätter på helgen. Kostnadsfri Wi-Fi finns tillgängligt i hela arenan. Det finns inga matställen på hotellet, så gästerna måste granska de många alternativ som erbjuds inom gångavstånd från Second Avenue boende.

Second Home på Second Avenue

221 Second Ave.

New York, NY 10003

212-677-3161


  

Kommentar