Havet Semester i Vilano, Florida

January 18

Havet Semester i Vilano, Florida


Lounge på stranden och koppla av i solen genom att ta en havet semester på Vilano, Florida. Ligger en timme norr om Daytona Beach, är Vilano Beach öppet året runt och vimlar av rekreation som fiske och skumma ombordstigning. Ta din metrev eller hyra en båt för en rolig havet semester på Sunshine State.

Geografi

Vilano Beach ligger på den nordöstra delen av Florida i St. Johns County. Bara två miles från staden St Augustine, kan besökarna ta del av stadens attraktioner medan du njuter av havet avkoppling. Beläget mellan Tolomato floden och Atlanten, har området massor av havet alternativ, där vattensportentusiaster kan engagera sig i en mängd olika aktiviteter som segling och fiske.

Logi

Bo i en av de många vattnet boende i området som Hampton Inn Oceanside Resort. Bortsett från att vara bara ett stenkast från stranden, erbjuder hotellet även faciliteter som en utomhuspool, uppvärmd bubbelpool spa, gym, ocean-visa rum, tvättmöjligheter och trådlöst internet. Välj från 94 rum och sviter. Ta en promenad längs stranden och njuta av utsikten över barriären ön och St. Augustine-fyren.

stränder

Lounge på sand stränder över inre vattenvägar Vilano och Augustinus. Span fyra miles lång, är St Augustine Beach på den södra änden av Anastasia Island. Besökare kan ta en promenad längs St Johns County Pier, stanna till vid fiske piren eller njuta av en picknick vid fyra-acre beach park. Vilano Beach är en mer avskild strand med bekvämligheter som en fiskebrygga, parasailing och båtuthyrning.

aktiviteter

Njut av vattenaktiviteter som skumma ombordstigning, fiske och båtliv. Sportfiskare kan kasta för arter som Seriola, Cobia, röd fisk, delfin, grouper, havsöring och makrill. Delfin fiske är en populär aktivitet i området, enligt Florida Fishing Vacations rådgivare. Fiske efter delfin är vanligast under sommaren och början av vintern.


  

Kommentar