Hur man lagar Fishsticks

September 8

Hur man lagar Fishsticks


Fiskpinnar, även känd som fiskpinnar, görs genom Panering skivad fiskfiléer med brödsmulor och stekning eller bakning. Flera olika typer av fisk kan användas för att göra fiskpinnar, inklusive torsk, lax, kolja, sej eller sula. De kort som marknadsförs i Storbritannien som "sillläckerheter", men detta förvirrade kunder, och de inte säljer bra.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 400 grader F. Kombinera 1/3 kopp tartarsås, 1/4 kopp yoghurt och 1/4 tsk. salt i en stor bunke. Blanda omsorgsfullt och häll hälften av blandningen i en separat skål.

2 Sprid 3/4 kopp brödsmulor över en stor skylt. Skär ett pund av torskfiléer i halv-tums-breda band, ungefär lika stor som en vanlig fisk pinne. Flytta varje torskfiskpinnar i stor bunke.

3 Coat varje fisk pinnar i Tartarsås blandning. Ta bort en fisk pinne på en gång från blandningen och rulla i ströbröd. Se till varje fisk pinne beläggs fullständigt.

4 Täcka en stor bakform med ett tunt lager av vegetabilisk olja. Placera var och en av de belagda fiskpinnar på bakformen i ett enda skikt ca 1/2-tums mellanrum.

5 Flytta bakplåt i ugnen och låt fiskpinnar att baka för 13 till 17 minuter, eller tills de är ogenomskinliga i mitten. Ta bort fiskpinnar från ugnen och försiktigt bort från bakform med hjälp av en spatel. Placera på en serveringsfat och servera med yoghurt sås avsatt tidigare.

Tips

  • Detta recept kommer att producera cirka 24 fiskpinnar, och kommer att tjäna tre till fem people.If yoghurt sås är inte tilltalande för din smak, kan du doppa fisk pinnar i ketchup, tartarsås eller salsa. Majonnäs kan användas i stället för Tartarsås i bindningsblandningen, om så är nödvändigt eller önskvärt.

  

Kommentar