Vilken typ av Hudkräm Fungerar för hundar med sårskorpor på huden?

October 26

Vilken typ av Hudkräm Fungerar för hundar med sårskorpor på huden?


Sårskorpor på en hundens hud kan orsakas av torr, fjällig hud; av insektsbett eller till och med infektion. Tillämpa en kräm eller lotion till din hunds skorv kan hjälpa till att lindra någon klåda och smärta hon upplever.

topisk Spray

Topiska sprayer, som vanligen förskrivs av veterinärer efter en checkup, kan hjälpa till att läka sårskorpor på en hund hud som orsakas av hot spots, loppbett och torr hud.

Aloe Vera

Hudkräm innehåller aloe vera kan användas för att lindra en hunds torr hud och läka sårskorpor. Gnid grädden i hundens hud sparsamt och titta för att se till att han inte försöker inta den.

Neemolja

Leta efter en kräm som innehåller Neem olja, som lugnar huden på både hundar och människor. Applicera krämen till hundens skorv att lindra klåda och främja läkning.

Hydrokortison kortison~~POS=HEADCOMP kräm

Applicera hydrokortison kräm till din hunds skorv för att påskynda läkning och lindra din hunds obehag. Använd endast en hydrokortison kräm på din hund om råd av din veterinär.

Vitamin B och E

Vitamin B och E ge bistånd till en hund med torr, kliande hud. Använd lotion innehållande en eller annan, eller till och med båda, på din hunds skorv.


  

Kommentar