barn~~POS=TRUNC frisyrer

December 2Uppmuntra barn att räkna ut hur man klär sig och som frisyr har kräver tålamod och förståelse på uppdrag av de vuxna i deras liv. Enligt Paren on Track, "Förtroendet utvecklas i barn när de vet hur man ska hantera sina egna liv." Av denna anledning, många människor tror att unga människor ges möjlighet att ha en stark säga i sina frisyrer och stilar. Stödja dem när de gör dåliga val tillåter dem att känna sig trygga och älskade även under negativa omständigheter.

flickor

Dagens flickor njuta av lyxen av att kunna bestämma längden på håret enligt personlig smak. För flickor som föredrar att vara RYNKAD och extra feminin, långa lockar behöver inte vara förbi axlarna, så länge lager rama in ansiktet är ett alternativ. Föreslå att din lilla flicka överväga hur aktiv hon tycker om att leka. Om hon är inblandad i sport, kommer hon vill ha lagren tillräckligt länge för att samla i en hästsvans.

pojkar

De dagar av små pojkar strikt bär sitt hår kort och beskärs nära hårbotten har passerat. Idag, pojkar njuta alternativen olika hår längder. Uppmuntra din lilla man att ta hänsyn till huruvida han tycker att idrotta som kortare hår ofta gör det lättare att se bollarna när på fältet. Om han är död inställd på att ha längre lås, vilket tyder på lugg är en bra semi-lösning.

vardagliga idéer

Om en flicka vill tillbringa lite tid fastställande håret på morgonen och hennes hår är naturligt rak, är en frisyr gjort i långa lager med lugg lämplig. Be frisör att texturize håret om hon vill ha mer kropp eller har en hel del av lås. Investera i ett snitt som tillåter henne att del håret i mitten eller vid sidan så att hon har lagt sort. Några pojkar också njuta längre lager, och sådana frisyrer ge dem mer djup runt deras ansikten. Skär kortare i ryggen för att undvika överdriven längd komma i vägen för sport.

Fancy Val

Om den lilla flickan få infall har lång, medellång eller kort hår, många alternativ finns tillgängliga för att hjälpa henne klä upp hennes stil. Sopa längre lager upp och in i en twist på baksidan av huvudet är ett enkelt alternativ när du säkra den med ett tillbehör. Matcha igar till hennes hårfärg. Låt några stripig trådar att falla runt ansiktet för en mjukare effekt. Två långa flätor som drar från fronten, omslag runt till baksidan och glider in i en lång fläta kräver mer tid men ger en ganska effekt.


  

Kommentar