Hur att äta krabba ben Utan Cracker

September 29

Hur att äta krabba ben Utan Cracker


Oceans belägna i varma, tropiska eller kallt klimat - såsom Fiji och Alaska - översköljs med krabba ben och andra skaldjur. Krabba benen är en delikatess runt om i världen på grund av deras flavorful smak, samt den lätthet med vilken de är kokta. Att lära sig att äta krabba ben är en fascinerande färdighet för vissa skaldjur nybörjare och finsmakare likadana. Men hejar på krabbkött utan att använda en sprickbildning verktyg är utmanande utan lite vet hur.

Instruktioner

1 Koka krabba benen i en stor kastrull tills benen är något anbud, men ändå tillräckligt styv för att knäcka. När benen ta på en ljusrosa färg efter kokning i 15 till 20 minuter - i stället för en djupröd eller ljust rosa nyans - krabba benen är redo att äta.

2 Separera benen på krabba från de viktigaste lederna. Använd fingrarna för att ta bort krabba kött från synliga skarvar. Undvik att använda tänderna att helt enkelt bryta sig in i benen, eftersom det kan leda till en splittrad bit att ställa in tandköttet foder.

3 Håll upp ett ben och bryta den i två bitar med hjälp av båda händerna. Grip varje sida av krabba ben med båda händerna, som om du bryter en pinne eller kvist i två delar.

4 Bända trasiga krabba skal isär utan spearing handen med den kraftiga skalet. Fiska ut den krabbkött. Doppa den i önskad sås och njuta.

Tips

  • Se till krabba köttet tillagas noggrant för att undvika eventuella bakterier från att landa i din intestinal spår.

  

Kommentar