Chokladsås gåvor

January 29

Chokladsås gåvor


Choklad är en ständigt populär ingrediens, och en gåva av chokladsås är alltid säker att uppskattas. Du kan ge en burk ensam eller med andra ingredienser som kommer att komplettera såsen. Var noga med att inkludera ett kort med din gåva som listar förslag på användning av såsen. Det finns uppenbara idéer, bland annat som en toppning för glass, tårta eller brownies, men chokladsås kan också användas som en choklad fondue eller rörs i kaffe.

Affären chokladsås

När du köper chokladsås för en gåva, välj en från ett litet företag som fokuserar på kvalitetsprodukter. En billig chokladsås från en livsmedelsbutik kan vara bra som en glass toppning för dina barn, men en kvalitet sås kan användas för att bästa gourmet desserter på en middagsbjudning och inte vara på sin plats. Leta efter en från ett företag som använder den bästa chokladen i sina produkter. Såsen ska göras i små serier, utan tillsatta konserveringsmedel eller höga halter av socker, så att smaken av choklad, inte sötma, lyser igenom.

Hemlagad chokladsås

Vid chokladsås, kom ihåg att ju högre kvalitet av ingredienser är, desto mer delikat slutresultatet vara. Använd den bästa choklad eller kakaopulver du har råd. Andra ingredienser inkluderar typiskt vatten eller grädde och socker eller majssirap. Var noga med att inkludera förvaringsanvisningar på burken. Hemlagad chokladsås, eftersom den inte har konserveringsmedel för färdigköpta sorter, vanligtvis måste förvaras i kylskåp och användas inom sju till tio dagar.

Förpackning chokladsås

Om du ger någon en behållare av hemlagad chokladsås, linda in den helt enkelt kommer att belysa såsen själv. Överväga förpackning såsen i en Mason burk och toppade lock med en fyrkant av tyg, vilket gör att en del av tyget för att hänga över kanten för en rustik, hemlagad look. Binda tyget till burken med koordinerande band eller en bit av garn. För en mer praktisk inriktning, häll såsen i en klämflaska och knyta band runt behållaren som du skulle en Mason burk.

ackompanjemang

När burken förseglas och märks, överväga att placera den i en korg med andra objekt som kommer att komplettera din chokladsås. Innefatta andra såser, såsom karamell eller jordgubbe, och en uppsättning av fruktglass rätter med en glass scoop. Alternativt inkluderar ett paket med gourmet cookies, brownies eller muffins som alla kan doppas i såsen. Kaffe och choklad är en naturlig parning, så för en kaffeälskare, lägga till några gourmet kaffebönor och / eller chokladöverdragna kaffebönor.


  

Kommentar