Säkerhets Tips för kokning kanel Toast

August 26

Säkerhets Tips för kokning kanel Toast


Kanel toast, en frukost eller mellanmål som består av bröd, smör, socker och kanel, kan tillagas med brödrosten, ugn eller spis. För det mesta, är kanel toast en lätt måltid, men det är lätt att av misstag göra ett misstag med brödrost, spis eller ugn.

Brödrost Säkerhetstips

Håll din brödrost på en torr plats som är så långt bort från diskhon som möjligt. Rengör smulorna genom att dra ut smulbrickan från botten av brödrosten och dumpning smulorna i diskhon eller papperskorgen. Skjut bröd i brödrosten innan skjuta spaken. Låt toast att hoppa ut ur brödrosten innan du vidrör brödrosten. Om toast fastnar i brödrosten, dra brödrosten innan du försöker få toast ur brödrosten. Skjut aldrig en metallsked i brödrosten.

Förbereda Toast

Om du måste skära bröd i skivor, använd en tandad kniv för att skära bröd. Håll fingrarna borta från knivbladet. Om du lägger till smör eller olja till toast, sprida det med en smörkniv. Skjut alltid kniven bort från kroppen snarare än mot kroppen. Om du tänker att slipa kanel själv håller kvarnen i handtaget och hålla händerna och fingrarna borta från rörliga delar kvarnen.

Spis Säkerhetstips

Håll gasen vid en låg värme, om du använder en gasspis. Lyssna efter ovanliga ljud, såsom en väsande ljud, vilket ofta indikerar en gasläcka. Om du märker en konstiga ljud eller lukt några konstiga lukter, stänga av spisen och öppna ett fönster. Omedelbart ringa gasbolaget för att få hjälp. Om du använder en elektrisk spis, titta på spisen för att se till att brännarna inte blir alltför röd. alltid hålla ugn vantar i närheten i fall du behöver ta bort en kastrull. Håll kastrull eller stekpanna handtag pekade bort från spisen, så att värmen inte röra den.

Om du använder smör eller olja i en kastrull, hålla värmen tillräckligt låg så att oljan inte stänker. Vrid kanel toast med en spatel i stället för att försöka vända den med en gaffel eller dina händer. Lämna aldrig spisen utan uppsikt som toast kan fatta eld lätt.

Stäng av spisen omedelbart när du är klar matlagning toast. Rör inte brännaren som elektriska brännare fortfarande varm i upp till 30 minuter efter att de är avstängda.

Ugn Säkerhetstips

Vara på sin vakt för konstiga lukter om du använder en gasugn. Försök aldrig att testa temperaturen i kaminen genom att känna det. Använd temperatursensor som medföljer kaminen.

Kontrollera toast var fyra eller fem minuter. Om toast växer brun, ta bort den från kaminen så snabbt som möjligt. Om toast blir svart kan starta en brand. Använd en grytlapp när du tar bort toast från ugnen. Ställ plåten på en säker yta, såsom en bricka räknare. Placera inte plåten på ett brännbart föremål, såsom en pappershandduk.

Efter toast avslutar matlagning, stänga av ugnen. Håll ugnsluckan stängd när du inte tar bort eller sätter i kanel toast.

Ta bort och äta rostat bröd

Flytta toast med en spatel eller tång, såvida inte pannan eller facket har svalnat helt. Titta på kanel toast för ånga för att säkerställa att det inte är för varmt att äta. Äta rostat bröd inom en timme för att ta ut den ur ugnen eller lägga den i kylskåpet. Om toast innehåller smör, bör det inte lämnas ut eftersom smöret kan förstöra.


  

Kommentar