Motel & Hotell nära flygplatsen i San Jose, Kalifornien

June 5

Motel & Hotell nära flygplatsen i San Jose, Kalifornien


San Jose, Kalifornien, är den inofficiella huvudstad Silicon Valley. När en underutnyttjad styvbarn i San Francisco och Oakland flygplatsterminaler har Mineta San Jose International Airport blomstrade under de senaste åren. Flera hotell och motell är inom en mil eller två av passagerarterminalen. San Jose stadskärnan är mindre än tre miles away.

Marriott Courtyard San Jose Airport

Mindre än en mil från passagerarterminalen på Mineta San Jose International Airport, är Marriot Courtyard ett rimligt prissatta egendom som vänder sig till affärsresenärer och turister. Lugnande greener och tans välkomna gäster i modernt inredda lobbyn. Hotellet har en uppvärmd pool, bubbelpool, gym och på plats Courtyard Café. Det finns en gratis flygplatstransfer och gästerna kan lämna sina bilar parkerade på hotellfastighet upp till 14 dagar för en extra avgift.

Marriott Courtyard San Jose Airport

1727 Technology Dr

San Jose, CA 95110

408-441-6111

mariott.com

Doubletree Hotel San Jose

Doubletree Hotel San Jose ligger närmast semesterbostad i passagerarflygplatsterminalen. Fastighetens Stay-Fly Package erbjuder upp till sju nätter gratis parkering på hotellfastighet med en övernattning i ett verkställande nivå rum. Använd vistelse före eller efter resan. Detta inkluderar en gratis transfer till terminalen. Medan Doubletree Hotel är starkt beroende av verksamheten handeln, är fastigheten inte utan en romantisk sida. Sweet Romance Getaway paketet erbjuder en flaska mousserande vin väntar på rummet vid ankomst, en frukost och sen utcheckning.

Doubletree Hotel San Jose

2050 Gateway Place

San Jose, CA 95110

408-453-4000

doubletree.com

(Ref 2, även tjänster och specialerbjudanden)

Vagabond Inn San Jose

Vagabond Inn är ett rimligt prissatta Motell lite mer än en mil från San Jose flygplats passagerarterminalen. Hotellet erbjuder en utomhuspool och badtunna, och inkluderar kontinental frukost med sin natt. Det finns rabatter för pensionärer, militären och AAA medlemmar. Det finns inga särskilda arrangemang för långsiktig flygplatsens parkering. En Denny restaurang är på plats.

Vagabond Inn San Jose

1488 North 1. St

San Jose, CA 95112

408-453-8822

vagabondinn-san-jose-hotel.com

(Ref 3, som också används galleri)

Motel 6 San Jose Airport

Motel 6 kedjan har ett rykte om att erbjuda rena, enkla boende till rimliga priser, och San Jose gren är inget undantag. Ligger en mil från San Jose Airport, är Motellet också bredvid snabbspårvägar station som tar dig till Downtown San Jose. I priset ingår parkering och grundläggande bekvämligheter som lokalsamtal, kabel-TV och kaffebryggare. Det finns trådlöst internet tillgängligt för en extra avgift.

Motel 6 San Jose Airport

2081 North 1. St.

San Jose, CA 95131

408-436-8180

motel6.com

(Ref 4


  

Kommentar