Hur man skall höja kvinnliga Pigeons

July 11

Hur man skall höja kvinnliga Pigeons


Kvinnliga duvor kan höjas som husdjur eller för deras kött, som kallas dynan. Mindre aggressiv än sina manliga motsvarigheter, kvinnliga duvor är social och som interagerar med andra fåglar. När du har ställt in duva coop, kan du presentera dina kvinnliga duvor till sina nya hem och tillåta dem att bosätta sig i. Ge rikligt med mat och vatten för dessa duvor och de kommer att vara glada och friska.

Instruktioner

1 Skapa ett tillräcklig storlek coop för kvinnliga duvor. Din coop bör vara minst 6 av 8 fot i storlek och åtminstone 7 fot höga. Ge tillräckligt med utrymme för alla kvinnliga duvor att röra sig fritt. Bygga en fristående coop av trästolpar och hönsnät, eller inhägna en del av ditt tak med hjälp av hönsnät.

2 Skapa holkar i coop för kvinnliga duvor. Även om de inte kommer att ha duvor para sig, med en bekväm häckande plats kommer att göra dina duvor gladare. Klipp 5 gallon hinkar i hälften och fyll dem med halm. Ger tillräckligt separata holkar för varje hona duva.

3 Gör duva matare genom att skära hål i bottnarna av tomma mjölk kannor eller använda kyckling matare och sedan fästa dem på utsidan av coop. Fyll kannor med en mängd spannmål för duvor som kan köpas på din lokala djuraffären. Placera en vattenskål i coop att hålla duvor hydrerad.

4 Köp unga duvor från din lokala djuraffären. Se till att dessa duvor ännu inte hittat en partner. Eftersom de flesta duvor livskamrat kan separera en parad par gör den kvinnliga duva ganska olycklig. Eftersom duvor är mycket social, köpa minst tre för att hålla dem nöjda.

5 Inför duvorna till coop. Fortsätt att förse dem med gott om mat och vatten. För att förebygga sjukdomar, rengöra buren regelbundet genom att ta bort alla slags exkrementer och ersätta nedsmutsade hö.

6 Inför män till coop när honorna har bosatt sig i, om du planerar att para duvor. Ger tillräckligt hanar för varje kvinnliga duvor. Vara säker på att holkar är rena och att det finns åtminstone en av dem för varje parad par. När paret kompisar, kommer äggen ruvar i 18 dagar innan kläckning. De unga duvor matas av en regurgitated mat ämne från sina föräldrar tills de är gamla nog att äta duva foder.


  

Kommentar