Topp 10 Canada Vacations

January 21

Topp 10 Canada Vacations


Kanada upptar det mesta av Nordamerika och är det näst största landet i världen. Med sina stora skillnader i geografi från bergen till kustlinjer, det finns många alternativ för besökare att välja mellan när semestrar i Kanada. Turister kan välja mellan spännande skidresor till avkopplande spa-upplevelser, eller ens tillbringa en tid utomhus i en av de många campingplatser. Oavsett vad du föredrar är, har Kanada något för alla.

skid~~POS=TRUNC

Skidorter är ett utmärkt val för en semester i Kanada. Fernie Alpine Ski Resort ligger i de kanadensiska Klippiga bergen i British Columbia och har en mängd olika backar för skidåkare av alla skicklighets levels.Staff på Fernie kan hjälpa till med planering skidsemesterpaket (som inkluderar boende) som uppfyller allas behov och budget. Det finns också speciella rabatt paket som erbjuds för grupper.

Frenie Alpine Resort
5339 Fernie Ski Hill Rd.
Fernie, BC V0B 1M6, Kanada
250-423-4655
skifernie.com

Sun Peaks Resort i British Columbia erbjuder gästerna deras val av utförsåkning, längdåkning och nordisk skidåkning med backar och spår för alla kunskapsnivåer. De har också guidade fjällturer som omfattar 122 spår. Anläggningen har uthyrning av utrustning samt snö sport lektioner för vuxna och barn och erbjuder även tävlingsprogram och första dag tips.

Sun Peaks Resort Corporation
1280 Alpine Rd.
Sun Peaks, BC V0E 5N0, Kanada
250-578-7222
sunpeaksresort.com

Hemlock Valley Resort är en annan skidort som erbjuder en mängd olika tjänster, såsom snö-skola, skid klubb, snöskor äventyr, en terrängpark och ett rör park. Hissen är öppen varje dag från 9:00 till 15:30 och natt skidåkning är också tillgänglig från 15:30 till 21:00

Hemlock Valley Resort
20.955 Hemlock Valley Rd.
Agazziz, BC V0M 1A1, Kanada
604-797-4411
hemlockvalleyresort.com

spa Resorts

Kurorter är en annan semester alternativ för besökare till Kanada. Harrison Hot Springs Resort & Spa ger välbefinnande och avkoppling och ger gästerna deras val av 337 rum och sviter. Anläggningen har faciliteter såsom ett träningsrum, ett spelrum, barns säsongsprogram, fjädrar en helande spa, hot springs pooler, en fullservice marina och flera restauranger anläggningar som The Copper Room och Lakeside Cafe.

Harrison Hot Springs Resort & Spa
100 Esplanade
Harrison Hot Springs, BC V0M 1K0, Kanada
866-796-8880
harrisonresort.com

Summerland Waterfront Resort & Spa erbjuder en mängd olika utväg paket såsom vin resepaket, golfpaket och familjepaket. Du kan välja mellan studio, ett eller två sovrum sviter med bekvämligheter som balkonger, öppen spis och höghastighetsanslutning till Internet. Full service spa erbjuder tjänster, inklusive djupvävnads hela kroppen massage, ansiktsbehandlingar och pedikyr.

Summerland Waterfront Resort & Spa
13011 Lakeshore Drive South
Summerland, BC V0H1Z1, Kanada
250-494-8180
summerlandresorthotel.com

Delta Victoria Ocean Pointe Resort & Spa är en annan anläggning i Kanada som ger både lyx och bortskämd för sina gäster. Bland annat inomhus solarium pool, bastu och bubbelpool, ett gym och en badminton domstol samt en restaurang på plats och en full service spa. Sviterna har fullt utrustade kök, badrum i marmor, king size-sängar och privata uteplatser. Anläggningen erbjuder en gratis kontinental frukost varje morgon och erbjuder även en mängd olika paket och specialerbjudanden.

Delta Victoria Ocean Pointe Resort & Spa
45 Songhees Rd.
Victoria, BC V9A 6T3, Canada
888-890-3222
deltahotels.com

Templet Gardens Mineral Spa Resort är hem till Kanada största terapeutiska Geotermisk mineralvatten inomhus och utomhuspool på taket. Andra faciliteter inkluderar Morningsides Cafe, Harwood matsal, en spa butik och ett gym. Full service spa erbjuder tjänster såsom ansiktsbehandlingar, kroppsinpackningar och massage. Gästerna kan välja mellan en rad olika rum och sviter, vissa med lyx såsom jacuzzi, öppen spis och terrasser med utsikt över Crescent Park.

Temple Gardens Mineral Spa Resort
24 Fairford Street East
Moose Jaw, SK S6H 0C7, Kanada
877-253-1685
templegardens.sk.ca

camping

Camping är en annan semester alternativ för besökare till Kanada söker en naturupplevelse. Bella Pacifica Camping ligger på stranden av MacKenzie Beach vid kusten i Vancouver Island och har både tält och husvagnsplatser med picknickbord och brand-gropar. Anläggningen erbjuder också tre badhus med duschar och toaletter, tvättmöjligheter och en camping kontor som erbjuder is och ved. Gästerna kan njuta av aktiviteter som fiske, paddling, surfing och vandring.

Bella Pacifica Campground
Tofino, British Columbia
V0R 2Z0, Kanada
250-725-3400
bellapacifica.com

Calgary West Camping erbjuder en liten bit av "land i staden" med 350 campingplatser och 121 RV fullständig krok-ups, de flesta med el. Gästerna kan njuta av bekvämligheter som en uppvärmd pool, minigolf, naturstigar, picknickbord, duschar, tvättmöjligheter, en lekplats och en på plats livsmedelsbutik och presentbutik. Attraktioner som Calgary Zoo och Glenbow Museum är bara en kort bilresa bort.

Calgary West Ground
2210101 Street Southwest
Calgary, AB T3B 5T2, Canada
403-288-0411
calgarycampground.com

Bow Rivers Edge Campground erbjuder året-runt RV camping längs den vackra Bow River och nära Spray Lake Sågverk Family Sports Center. Anläggningen har en camping kock hydda, toaletter, en närbutik och tvättmöjligheter. Höghastighetsanslutning till Internet finns också och flera golfbanor som Cochrane Golf Course och Glen Eagles Golf Course är bara några minuter bort

Bow Rivers Edge Campground
900 Griffin Rd E
Cochrane, AB, Kanada
403-932-4675
bowriversedge.com


  

Kommentar