Rancilio Skum Tips

September 27

Rancilio Skum Tips


Skummad mjölk används för att göra specialkaffedrinkar som lattes, cappuccino och macchiato, felaktigt skummar mjölken kan förstöra sådana drycker. Lära sig knep kan säkerställa att varje espresso dryck är fylld med den bästa kvaliteten skum. Rancilio är ett varumärke av espressomaskin som tillåter människor att brygga kaffe och skum mjölk hemma. Med lite övning, kan maskinen användas för att skumma mjölk till perfektion.

Förbereda enheten

Den Rancilio måste vara korrekt värmas för att säkerställa att mjölken skummas vid rätt temperatur. Använd inte maskinen omedelbart om det är kallt; i stället, slå på den och låt den värmas upp i tre till fem minuter. Dessutom, slå på skummet knappen på framsidan av maskinen. En ljus tänds; när ljuset släcks, är det redo att skumma mjölken.

Mjölk

Ta temperaturen på mjölken före skumning. Helst ska det vara 34 grader Fahrenheit innan du ånga det. Innan du sätter på maskinen, häll mjölken i skum kanna, fyller det inte mer än halvvägs. Sätt ett skum termometer i mjölken och placera mjölken tillbaka i kylskåpet tills de behövs. När mjölken är vid rätt temperatur, slår på maskinen för att göra det möjligt att värma upp. Kannan kan rengöras efter användning och förvaras i kylskåp för att hålla det kallt.

skummande Tekniker

Temperatur och tålamod är de viktigaste ingredienserna för att göra kvalitet skum. Hålla skummet termometer i mjölken för att säkerställa att mjölken inte når över 160 grader Fahrenheit. Om mjölken blir för varmt, kommer det smaka bränd; skum som inte är ordentligt uppvärmd kan smaka kalkhaltig. Placera maskinens ångröret i mjölken. Spetsen på staven bör falla strax under ytan av mjölken. Luta kannan mot dig så att termometern och mjölk är synliga. Öppna ventilen och låt ånga för att skumma mjölken. När temperaturen når mellan 140 och 160 grader Fahrenheit, ta staven och peka på kannan försiktigt på disken. Knacka kannan tillåter skummet att stiga till ytan.

Göra en drink

Rör om mjölk med en sked och knacka försiktigt på kannan igen för att skummet att stiga. Häll skott av espresso i en kopp. När hälla mjölk i koppen, börjar snabbt att låta unfrothed mjölk att smälta in i espresso. När mjölken och espresso kommer närmare toppen av koppen, bromsa hälla ned för att tillåta skummet att fylla resten av koppen.


  

Kommentar