Aktiviteter för att göra i Chambers, Pennsylvania

July 18

Aktiviteter för att göra i Chambers, Pennsylvania


Chambers, Pennsylvania, och det omgivande området erbjuder olika aktiviteter för boende och besökare. Ligger ca 160 miles väster om Philadelphia i södra och centrala delen av staten, fungerar Chambers som Franklin County sätet. Först bosatte sig i 1730 och officiellt etablerad som en stad i början av 19-talet, spelade staden en roll i det amerikanska inbördeskriget och innehåller flera historiska platser bland annat aktiviteter för individer och familjer året runt.

Utomhussport

Friluftsentusiaster kan njuta av en av 10 camping ligger inom en 20-mils radie av Chambers, inklusive KOA i William och Twin Bridge Meadow campingplats bara 3 miles från staden, både med fiske, vandring, simning och andra aktiviteter i närheten. Kanotvatten som sträcker sig från klass I-IV springa nära Chambers, och området har också två olika sjöar som fiske eller båtliv. Staden innehåller en offentlig golfbana och en country club kurs och Ski Liberty resort, med 16 skidbackar, sitter mindre än 25 miles away.

Familj

Familjer som söker mer inomhus eller barnvänliga aktiviteter i Chambers kan kolla in den lokala Lincoln Lanes bowlinghall, som sätter upp partier och "Family Fun Packs" eller Cluggy s nöjescentrum. Cluggy s innehåller en inomhus funpark för små barn, med funktioner som en spiral slide och en måne studsar. Äldre barn, tonåringar och vuxna kan rida go-kart, spela en omgång minigolf på 18-hålsbanan, använder burar med sin mångfald av svårighetsgrader eller ens vinna priser genom att spela i arkaden området.

Historiska platser

Hela länet spelat en roll i den underjordiska järnvägen före och under inbördeskriget, och Chambers är inget undantag. Förkämpe John Brown, känd för razzian på Harpers Ferry, tillbringat tid i staden, och besökare kan se rum han bodde i, liksom den gamla fängelse där en del av hans medarbetare gjorde tid. Den gamla jailhouse fungerar nu som ett museum. National Historic District of Chambers innehåller olika byggnader från början av staden, och Heritage Center i stadsdelen doserar fakta om stadens roll i inbördeskriget förutom indianhistoria.

Handla

Den Chambers Mall innehåller mer än 50 varuhus, specialbutiker och matställen allt från kläder till mobiltelefoner till smycken. Förutom sportartiklar butiker i köpcentret, staden inrymmer också en Gander Mountain Company utlopp, som beskrivs som "landets största butiksnät bestående av butiker för jakt, fiske, camping, och marina produkter och tillbehör." De med andra smaker i shopping kan kolla in flera antika och samlarobjekt butiker närliggande antika köpcentret i Fayetteville, eller Chambers militära butik och auktionshuset.


  

Kommentar