Brustna blodkärl på kinderna

September 21

Brustna blodkärl i kinderna uppstår när de små blodkärlen som försörjer blod till huden och vävnader i kinderna blir sträckt och bryta, orsakar en spidering effekt över näsan och kinderna. Det kan inträffa i alla åldrar och har flera bakomliggande orsaker.

orsaker

Vanliga orsaker till brustna blodkärl är ålder, solexponering, alkoholkonsumtion eller hy. Personer med olivolja eller mörkare hy utveckla brustna blodkärl mindre ofta än ljusare hud. Underliggande hygienkrav som högt blodtryck kan också bidra till bildandet av brustna blodkärl.

Diagnos

Diagnosen brustna blodkärl sker genom en okulärbesiktning av en legitimerad hudläkare. Medan läkare med andra certifieringar kan diagnostisera brustna blodkärl, är de flesta inte utbildas i rätt behandlingstekniker.

Behandling

Brustna blodkärl kan behandlas med hjälp av en maskin som passerar elektroniska strömmar genom det drabbade området. Den nuvarande proppar blodet flyter från den skadade kapillär, vilket gör att kroppen att absorbera det blod och kapillär vävnad.

Prognos

De flesta patienter behandlas framgångsrikt med två till tre elektriska ström behandlingar. Även patienter med avancerade fall av brustna blodkärl kan behandlas framgångsrikt.

Efter behandling Care

För att behandlingen ska vara framgångsrik, måste patienten följa instruktionerna efter-behandling noggrant. Undvika hårda rengöringsprodukter för ansiktet, exponering för sol, stark värme och överdriven alkoholkonsumtion kommer att bidra till behandlingen är framgångsrik och förhindra nya brustna blodkärl bildas.


  

Kommentar