Hur man hanterar din mans Håravfall

September 15

Hur man hanterar din mans Håravfall


Ju sämre av "för bättre eller sämre" kan vara något så liten som din man tappar hår. Den gradvisa förändringen kan påverka hans självkänsla och din fysisk attraktion mot honom. Det finns många produkter, operationer och förslag ute för att "bota" skallighet - men genom att följa ditt hjärta, vilket ger respekt och erkännande alla alternativ, du kan både ta itu med problemet moget, utan sårade känslor i resultatet.

Instruktioner

Att handskas med håravfall

1 Tipsa din man att han ser vacker när han försöker att se vacker. Överdriv inte, eller han kanske tror att du berättar för honom endast av medlidande. Om du ska ut på middag fredag ​​kväll, ge honom att öka förtroendet genom att påminna honom hur bra han ser ut.

2 stöder hans anti-skallighet insatser. Så länge han inte sätta din familj i skuld genom att spendera för mycket pengar på galna hår-återväxt behandlingar, stödja honom. Om han verkar intresserad av att prova Rogaine, eller en av de andra billigare alternativ, hjälpa honom. Om din familj har råd med en större alternativ som hår implantat, har en seriös diskussion med honom om det och inte sätta sina idéer ner. Detta är en tid då hans förtroende måste förbli hög.

3 Gör det till en vana att tala om snygga kända män som har drabbats av håravfall. Din man kan känna sig deprimerad över att förlora sitt hår eftersom samhället verkar tro att skallig är ful. Hyr en dokumentär om Andre Agassi eller Michael Jordan och subtilt säger att de ser riktigt bra. Även om detta normalt kan göra honom lite svartsjuk, kan det faktiskt lyfta sina andar veta att du kan fortfarande hitta skalliga män attraktiv.

4 Låt honom bestämma vad jag ska göra med sin nya utseende och gå längs med den. Om han vill bära hattar, gå med honom att prova några på. Inte vara den första som tyder på att han bära en hatt. Att gå med strömmen kommer att hjälpa honom att känna sig säker, men ger honom oönskad råd kommer bara få honom att känna mer självmedveten. Följ tyst med nickar för godkännande under denna tid (det första året av skallighet, åtminstone), även om vad han vill göra är att växa allt hår han har lämnat ner till midjan.

5 Övertyga dig själv att skallig är bra, om du har problem att hantera sin nya look. Han kan vara bra att gå skallig och du kan faktiskt vara den som har frågor. Om så är fallet, finna skalliga män som du finner attraktiva och fråga dig själv vad du finner attraktiva om dessa män. Om du kan sätta fingret på det, subtilt hitta ett sätt att visa din man dessa män och föreslår han göra samma sak som de gör. Till exempel, om du hittar Andre Agassi attraktiva eftersom han rakade sitt huvud helt istället för att låta hans vikande hårfäste show, hitta sätt att tala om Agassi och nämner hans rakade huvud i en smickrande sätt.


  

Kommentar