Kvinnor Guide för vad Pack för Las Vegas

March 25

Las Vegas är en fantastisk plats att besöka eftersom det finns så mycket att göra med familj eller vänner. Många kvinnor besöker Las Vegas för att titta på program, spela, delta bachelorettepartier och även att gifta sig. Om du planerar en resa till Las Vegas, se till att du har allt du behöver för en rolig och säker semester.

Att välja rätt resväska

Innan du kan börja packning, måste du välja en resväska eller väska att resa med. Det bör vara lämplig i storlek och ändamål. Bra bagage kan hålla och husrum objekt placeras inuti den. Köp en resväska på hjul, så att du inte behöver bära den. Överväga att föra en resväska som du inte behöver checka in om du flyger så att du inte behöver vänta på att hämta den från flygbolaget.

Kläder

Packa bara kläder som du behöver och som du tror kommer att vara användbart under din vistelse i Las Vegas.
Att välja lämpliga kläder, anser vädret, de aktiviteter du kan delta i och de platser som du kommer att gå till. Försök att välja fasta färger och grundläggande objekt som lätt kan matchas. Under sommarmånaderna, är Las Vegas mycket varmt, men ta en lätt kofta eller jacka, eftersom det svalnar på kvällen. Du kan också bära detta när de deltar i program eller i ett kasino, som det kan vara kallt på dessa platser. Packa en baddräkt, också, eftersom de flesta hotell har pooler där du kan lounge och slappna av.

Överväga att ett dressat outfit för en trevlig middag eller annan händelse. Bekväma byxor är perfekta, liksom ett par bekväma skor som matchar de flesta andra kläder du har packat. Glöm inte att packa grunderna, såsom underkläder och strumpor.

Tillbehör

En digital kamera är alltid praktiskt att ta på resor. Om du kommer att vara utomhus, ta med en god kvalitet solskyddsfaktor för att skydda huden från solbränna, eftersom det kan vara mycket soligt i Las Vegas. Glöm inte att packa resor storlek toalettartiklar, såsom tandkräm, tvål, schampo och balsam.

Viktigast ta en tillräcklig mängd kontanter eller bankkort eller kreditkort. Bär inte runt för mycket pengar och hålla värdesaker och extra pengar i hotellets kassaskåp när det är möjligt. Dessutom, om du tar värdefull smycken på din resa, se till att hålla det i hotellet säker när du inte använder den.

Ta en handväska eller väska som blixtlås stängt i stället för en som är öppen för att förhindra pick pocke från att stjäla värdesaker i väskan. Också ta med din mobiltelefon, vilket är viktigt att ha i händelse av en nödsituation.

Om du kommer att resa ensam, hålla en burk pepparspray i väskan för att skydda dig, för säkerhets skull. Notera att i Nevada, kan vuxna bära högst två fluid ounces av pepparspray i aerosolform.


  

Kommentar