Hur du kontrollerar att en Propan tanken är tom

December 30

Hur du kontrollerar att en Propan tanken är tom


Det finns inget värre än att få slut på propan i mitten av en stor grillning jobb. Det kan ta med din familj grill till en skrikande stanna. De flesta utbytbara propan tankar inte är utrustade med en mätare för att visa propan nivå. Utan en mätare, den enda korrekta sättet att se en propantank är tom är genom att väga den. Det är bra att veta om tanken är tom eller nästan tom, så att du kan ha gott om propan till hands för din nästa utomhus evenemang. Många använder ett utbytessystem med sina propan grillning tankar. Att se till att dina tankar är tomma innan du byta dem kommer att låta dig få mest valuta för pengarna.

Instruktioner

1 Leta upp egenvikt av din propan tank. Detta nummer är stämplat på kragen runt tankens munstycke, och utses av en "TW". Detta är vikten av din propan tank när den är tom. Den typiska 20-pound propan tank för gas grill har en TW 18 pounds.

2 Väg gasolflaskan på en skala.

3 Subtrahera tomvikten anges på din tank från den faktiska vikten av tanken på skalan. Detta visar hur många pounds av propan finns kvar i tanken. Till exempel, om TW av din tank är 18 pounds och din tank väger 28 pounds på vågen, har du 10 pounds av propan i tanken, eller hälften av en tank.

4 Ta reda på om din tank väger mer än tomvikten anges på den. Om den inte gör det, då tanken är tom. Till exempel, om din TW är 18 pounds och din tank väger 18 pounds på vågen, då är man ur propan.

Tips

  • För enklare och mer exakt avläsning, överväga att köpa en propan mätare.

  

Kommentar