American Travel Idéer

November 27

American Travel Idéer


USA storlek, tillsammans med sina många klimatzoner, ger resenärer ett brett utbud av alternativ för semesterorter. Oavsett om du väljer att resa med bil, flyg eller tåg hittar du flera amerikanska destinationer för att passa din individuella resor stil. Varje region i USA har sin egen ursprungliga smak och attraktioner.

Nordost

Om du är en utomhus entusiasten, vandra på Maine robusta kusten, besöker området Niagara Falls av upstate New York eller hitta en sommar hyra på Jersey shore där du kan njuta av Atlanten. Om du föredrar vintersport, åka slalom på en av Vermont skidorter i närheten av Killlington. Historia buffs måste bege dig till Massachusetts, Philadelphia och New York där du respektive kan besöka kända historiska frihetskriget platser, USA: s första huvudstad och Ellis Island. Om du letar efter en romantisk semester, besöka Cape Cod och bo på ett av den pittoreska bed and breakfast.

Midwest

Om du reser till Mellanvästern, USA: s hjärtat, kommer du att hitta en trevlig balans mellan stads- och landsbygds destinationer. Se falla lövverk i Wisconsin Door County eller fiske i en av Minnesota 10000 sjöar är tillbakalutat alternativ för naturälskare som besöker Mellanvästern. Om du föredrar mer av en urban känsla, chef för Chicago, Minneapolis eller Cleveland. Minneapolis och Chicago båda erbjuda besökare många alternativ för restauranger, teater och shopping och du kan besöka Rock and Roll Hall of Fame i Cleveland. Besök USA: s största inomhus köpcentrum, Mall of America, nära Minneapolis i Bloomington, Minnesota. En väg resa till Black Hills i South Dakota ger dig möjlighet att besöka Mount Rushmore, Flintstone Bedrock City i Custer och Bear Country USA

söder

Resenärer som inte har någon önskan att uppleva kylan kommer att njuta av att besöka en sina många stränder. Många människor reser till Miami eller Fort Meyers att njuta av Florida stränder. För något annat, besök Destin, Fort Walton Beach eller Pensacola på Floridas västkust. Om du är intresserad av inbördeskriget historia, kör längs Mississippi River på Natchez Trace att besöka historiska platser eller tillbringa lite tid blickar på museer i Washington DC Musikälskare måste besöka Austin, Texas, som har de mest levande musikscener per capita i USA för en internationell flare, delta i Cinco de Mayo festivalen i San Antonio, gå salsa i en av Miamis många klubbar, eller promenera genom de franska kvarteren i New Orleans.

väster

Backpackers, vandrare, cyklister och bergsklättrare västerut till Klippiga bergen för att binda med jorden. Bo på en dude ranch i Cheyenne, Wyoming eller gå ridning i Aspen. Om du föredrar en mer kosmopolitisk atmosfär, reser till Seattle för att njuta av fisk och skaldjur på Ivars och klättra den världsberömda Space Needle. Ta en kryssning från Seattle till Alaska för några av de mest pittoreska vyer i klimatet och Hollywood US Medelhavet är stora drar till södra Kalifornien, men när du blir uttråkad med stjärnorna i Kalifornien, kan du alltid gå för Hawaii. Förutom vykort perfekt stränder, kan du besöka den polynesiska Cultural Center, Pearl Harbor, Volcanoes National Park och Fern Gully.


  

Kommentar