Vilka är de 10 Popcorn pålägg?

April 21

Vilka är de 10 Popcorn pålägg?


Vem älskar inte popcorn? Du hittar popcorn praktiskt taget överallt som biograf, ballparks, länmässor och livsmedelsbutiker. Den bästa delen av varje plats du kan få popcorn är att varje slag smakar lite annorlunda. Idag mer än någonsin kan du hitta flera sorter av pålägg för popcorn.

saltat

Saltade är den ursprungliga och fortfarande all-time favorit. De enda kryddor som används är olja och salt. Idag kan saltet variera från ultrafina till havssalt.

Smör

Buttered popcorn kan komma i två former, som en olja eller som ett pulver. När du går till din lokala teater, det är traditionellt en olja som är uppvärmd och kastade med färsk poppade popcorn.

Ost

Ost popcorn kan komma i många sorter av olika ost smaker. De tre ost smaker är nacho, vit cheddar och parmesan.

Kola

Karamell majs är på den sötare sidan av popcorn och kan hittas med bara karamell eller blandas med nötter såsom cashewnötter. Karamell som används för popcorn är gjord med en vit-socker bas i stället för en brun-socker bas för att göra det mindre tung.

Ranch

Ranch toppning för popcorn är inte den vanliga förband som kommer på din sallad. Ranch toppning är en kraft med samma kryddor som finns i ranch dressing som lök och vitlökspulver.

Choklad

Många gourmet popcorn företag har kommit med sorter av choklad kombinationer för att lägga till popcorn. Den mest populära choklad som används är den vanliga mjölkchoklad eller en blandning av mjölk och vit choklad.

Utegrill

Precis som chips, har popcorn taken on grillsmak. Grill topping är salt och rökig med inslag av sötma precis som din favorit barbecuesås.

jalapeno

Jalapeno är en toppning som ger lite värme till din popcorn. Den levereras i motordrivna formulär, till skillnad från jalapenos du får på dina nachos. Detta topping innehåller vanligtvis vitlök salt, lökpulver, peppar pulver och paprika.

vattenkokare

Vattenkokare majs är en av de äldsta pålägg som går tillbaka till 1800-talet. Traditionellt är det kokta i en gjutjärnsgryta över en eld, men idag är det antingen görs i en mikrovågsugn med samma toppning. Vattenkokare majs topping är helt enkelt salt och socker.

Kanderad

Kanderad majs använder samma beläggning som kanderad apples.The godis hårdnar runt popcorn ger det en extra klibbig kritan. Fruktsmaker, kanel eller vanilj tillsätts tillsammans med karamellfärg för att ge godis extra smak.


  

Kommentar