Hur man använder bakplåtspapper man bakar Sheet Cake

August 23

Bakplåtspapper kan mycket väl vara en bagare mest älskade skapelse. Eliminera frustration saknas tårta bottnar och svårt att ta bort kakor med bakplåtspapper när du bakar kakor. Bakplåtspapper är billiga och värt vartenda öre av inte mer frustration, förstört skapelser och förlorad tid. Håll en rulle bakplåtspapper praktiskt för de sista minuten bakade skapelser. Läs vidare för att lära sig att använda bakplåtspapper att baka ark kaka.

Instruktioner

1 Öppna lådan av bakplåtspapper, med hjälp av försiktighet inte skär dig på vass kniv. Rulla ut bakplåtspapper tills du har ett blad som är bara större än din tårta pan.

2 Skrynklar papperet över bladet och ordentligt, men försiktigt riva pappret. Använd sax för att klippa bakplåtspapper om du har svårt att använda lådan bladet.

3 Lägga pappersark ned på en plan yta. Placera bakplåten ovanpå pergamentpapper. Trace runt bakplåten med en penna. Klipp ut pannan spårning.

4 Placera bakplåtspapper i ark tårta pan. Skrynkla kanterna i hörnen. Låt kanterna går delvis upp på sidan av kakan pan att hålla någon smet från att glida under pappers.

5 Förbered kaksmeten. Häll beredd smeten i pannan, på toppen av bakplåtspapper. Sätt kakan i ugnen och grädda enligt receptet rekommendationer.

6 Ta ut kakan ur ugnen. Placera en tråd kylning rack över toppen av kakan pan. Med hjälp av grytlappar, håll kylning rack på plats över kakan pannan och vända kakan panorera över så att kakan är upp och ned på kylning rack.

7 Ta ut kakan pannan från kakan. Dra försiktigt tillbaka bakplåtspapper från kakan botten. Låt kakan svalna helt.


  

Kommentar