Hur kan man förhindra mögel på jordgubbar i Förvaring Väskor

March 3

Hur kan man förhindra mögel på jordgubbar i Förvaring Väskor


Mögeltillväxt är ett problem som kan uppstå på någon färsk frukt eller grönsak; Men, kan jordgubbar forma snabbare än andra frukter, eftersom de lätt får blåmärken och inte har det skydd som vissa andra frukter har, såsom ett skal. När du placerar dina jordgubbar i förvaringspåsar, kan du förhindra mögeltillväxt genom att reglera lagringstemperatur, luftfuktighet och ventilation.

Instruktioner

1 Kontrollera var och en av dina jordgubbar innan du sätter in dem i förvaringspåsar. Leta efter eventuella skador eller blåmärken som kan ha uppstått under transporten. Ta bort eventuella skadade eller blåmärken jordgubbar. Enligt University of Wisconsin, är den bästa situationen för att köpa jordgubbar att handplocka var och en.

2 Placera jordgubbarna i förvaringspåsar oklippt och otvättade. Skärning och tvätta jordgubbar skapar en fuktig miljö som kan få dem att forma snabbt. Lämna säckarna delvis öppnas för att upprätthålla en hög fuktighetsnivå. En luftfuktighet på 90 till 95 procent hindrar jordgubbarna från att förlora vatten och bli gjutna och skrumpna.

3 Ställ din kylskåpstemperatur mellan 32 och 36 grader Fahrenheit. Placera jordgubbar i frukt- och grönsakslådan i kylskåpet.

Tips

  • Ät dina jordgubbar inom en vecka. Enligt University of California jordbruk och naturresurser, färska jordgubbar har en maximal hållbarhet på sju dagar under optimala förhållanden.

  

Kommentar