Hur kan jag få min hund att sluta riva ut gräset?

March 13

Hur kan jag få min hund att sluta riva ut gräset?


Gräva på och riva upp gräset är ett vanligt problem för hundägare som låter sina hundar lösa på gården utan uppsikt. När vänster till sina egna enheter, kommer en hund sannolikt hitta något att göra som inte nödvändigtvis stämmer med vad du önskar att han skulle. Om du har problem med en gräva hund, det finns några sätt att slå ut problemet.

Instruktioner

1 Sätt en sprinklerhuvud intill det område där din hund gräver vanligtvis. När du ser din hund börja gräva, slå sprinklern på. Detta kommer att avskräcka hunden från att gräva på den platsen. Den har också en extra bonus att korrigera hunden utan att associera dig med korrigeringen.

2 Motion din hund. En primär orsak till gräva är alltför mycket energi - en hund som är för trött för att gräva kommer att orsaka mycket mindre skada på din gård. Ta din hund för dagliga promenader eller springer och vara säker på att få dem till en park ibland så att de kan köra en del av den energi ut.

3 Skapa en utsedd gräva område. Du kan göra detta genom att sätta en speciell låda med mjuk smuts någonstans i din trädgård och gömma ben och behandlar det. Om hunden belönas för att gräva på ett ställe, kommer de vanligtvis lämna resten av varvet ensam.

4 Övervaka din hund när han eller hon spelar på gården. Tristess är en viktig orsak till att gräva och din hund kommer att vara mer benägna att missköter om du inte är med. Försök att inte lämna din hund på gården utan uppsikt i mer än ett par minuter åt gången.

Tips

  • Vissa hundar är framavlade för att jaga byten som lever under jord. Bedriva viss forskning på ras att ta reda på om du har en av dessa hundar. I så fall kan du inte att kunna att helt utrota beteendet.

  

Kommentar