Hur man köper Raw Denim Fabric

March 20

Hur man köper Raw Denim Fabric


Rå denim är väsentligen denim som förblir otvättade och obehandlat efter den döende processen. Utseendet av rå denim är en tung, mörk färg som är consistant i hela tyget utan blekning och känns stel när den bärs. Rå denim kan köpas lätt i ett antal olika sätt, även om du inte har mycket erfarenhet med kläder eller mode.

Instruktioner

1 Köp rå denim från en online utlopp. Rå denim kan köpas lätt, såsom jeans eller som oklippt tyg, från en mängd olika grossister och säljs. De flesta online denim säljare är förlängningar av denim detaljhandeln eller tillverkande företag som har fysiska butiker, och erbjuder samma produkter som du skulle hitta i sina butiker. Varje plats har sina egna inköp och leverans minimum, så se till att läsa någon finstilta att webbplatsen kan ha. Gör en serie av jämförande sökningar för att hitta det bästa priset och mest idealiska tyg val som passar dina behov.

2 Köp rå denim från en jeans återförsäljare på en lokal köpcentrum eller klädaffär. De flesta klädtillverkare eller detaljister otvättade, råa jeans utöver traditionella blå jeans. Priserna varierar beroende på märke, men du kan ofta hitta dem som används vid secondhandbutiker till rabatterade priser. De flesta traditionella tyg butiker bära rå, uncut denim också.

3 Köp rå, uncut denim på New Yorks berömda Garment District. The Garment District är ett område på Manhattan med en tät koncentration av mode och kläder relaterade poster, med nästan varje tyg i världen finns att köpa i bulk eller oklippt form. Priserna kan vara dyrt, så det är klokt att ha en fast förståelse av exakt vilken typ av denim och hur mycket av det du behöver i förväg.


  

Kommentar