Motell i New Milford, New Jersey, Area

August 23

När du planerar en resa till New York City, kan du letar efter sätt att upprätthålla en rimlig budget. Ett sätt att göra en kostnadseffektiv Big Apple resan är att bo på ett billigt motell i närheten av New Milford, New Jersey. Denna stad är mindre än en 30-minuters järnväg rida i Manhattan, och motell i närheten av New Milford ger snabb tillgång till New Jersey, inklusive Meadowlands Stadium, hem för fotboll New York Giants.

Congress Inn Motel

Kongressen Inn Motel i South Hackensack, 15 minuter söder om New Milford, är bara en 20-minuters järnvägsresa från Manhattan. Hotellet ligger också inom en fem-minuters bilresa till Overpeck County Park, som erbjuder vandringsleder och fiskemöjligheter. Hackensack Plaza, ett köpcentrum med butiker och restauranger, är bara en fem minuters bilresa också. Anläggningarna på detta motell inkluderar utomhuspool och daglig städservice. Rökare och icke-rökare finns tillgängliga. Varje rum har kabel-tv, mini-kylskåp, skrivbord och eget badrum.

Congress Inn Motel

370 Route 46 West

South Hackensack, NJ 07606

201-440-1200

congressinnmotel.com

Skyview Motel

The Skyview Motel i Fort Lee är cirka 20 minuter från New Milford. Det finns pendelbuss till attraktioner, till gratis kaffe i lobbyn och tillgång till gratis Wi-Fi i hela motellet. Rummen är utrustade med kabel-tv, skrivbord, queen size-sängar och eget badrum. Vissa rum har bubbelpooler och köksutrymmen.

Motellet är rätt av New Jersey Turnpike, och New York är bara en 10-minuters bilresa bort. Palisades Park, ett rekreationsområde på Hudsonfloden, ligger fem minuter från motellet; Det har cykelleder och fiskemöjligheter.

Skyview Motel

1560 Bergen Blvd.

Fort Lee, NJ 07024

201-944-1700

skyviewmotelfortlee.com

Super 8 South Hackensack NJ / NY Area

Beläget i South Hackensack, är Super 8 motel 15 minuters bilresa från New Milford, och gästerna är bara 15 minuter från shoppingmöjligheter på Garden State Plaza i Paramus. Hästkapplöpning fans som bor på Super 8 är mindre än fem miles från händelser på Meadowlands.

Bekvämligheterna inkluderar parkering för stora lastbilar och husvagnar, ett businesscenter med fax, gratis tillgång till Wi-Fi och en kaffe station i lobbyn. Rummen har satellit-TV, skrivbord och full-size sängar. Vissa rum har bubbelbadkar. Rökare och icke-rökare finns tillgängliga.

Super 8 South Hackensack NJ / NY Area

410 Route 46 West

South Hackensack, NJ 07606

201-440-4476

super8.com


  

Kommentar