Vinprovning händelser i Fort Worth, Texas

September 17

Vinprovning händelser i Fort Worth, Texas


Fort Worth, som ligger i centrala Texas ungefär en timme bort från Dallas, är mest känd för sina Stockyards och cowboy-smaksatt centrum. Men för vinkännare, är Fort Worth också hem för en mängd olika vinprovning händelser. Vissa vinprovningar nytta humanitära grupper, såsom Big Brothers Big Sisters och Fort Worth boutique vinbutiker håller vecko vinprovningar.

The Big Taste

The Big Smaken är ett årligt vinprovning i Fort Worth som hålls för att samla in pengar till ungdoms mentorskap organisation Big Brothers Big Sisters. The Big Taste typiskt hålls vid Fort Worth Hilton på Main Street, och erbjuder gourmetmat från lokala restauranger och matställen, levande underhållning och en auktion. Vin för provsmakning kommer från flera närliggande vingårdar och restauranger, inklusive Kiepersol Winery, snårigt Creek Vineyards och vingård och The Wine Frog. Personer som önskar delta i Big Taste utan att köpa biljetter kan ringa för att fråga om möjligheter till frivilligarbete.

The Big Taste

Fort Worth, TX 76102

888-887-bigs

[email protected]

bbbs.org

Winestyles

Winestyles, som ligger i Fort Worth, är en gammaldags stil vingård med prisvärda viner. Winestyles håller regelbundet gratis vinprovning händelser, som du kan kolla på händelser sida på deras hemsida. Kunder till Winestyles kan be om en vinprovning, och de kommer att ges möjlighet att smaka sex olika stilar av vin, eller köpa en flaska vin och ett glas medan i butiken. Winestyles kan också vara värd för vinprovning händelser för bröllop och mottagningar, eller kunder kan prenumerera på deras vinprovning klubb och få tre vinflaskor i månaden för att smaka. År 2010 är Winestyles öppen de flesta dagar från 12:00 till 09:00 och är stängd på söndagar.

Winestyles

2600 7th St., 144

Fort Worth, TX 76107

817-332-9463

winestyles.net

Sätt en Cork i det

Sätt en kork i det är en vinbutik som håller vinprovning händelser fyra till sex gånger i veckan. Vinbutiken utsågs till "Fort Worth bästa vin Shop" i 2009 av läsarna av "Ft. Worth, TX Magazine." Vinprovningar hålls i 2010 på fredag ​​och lördag från 03:00 till 21:00, och butiken är öppen från 11:00 till 19:30 måndag till torsdag, och från 11:00 till 09:00 på fredag ​​och lördag. Butiken säljer också specialitet och boutique viner och har en månatlig vin klubb.

Sätt en kork i det

2972 Park Hill Drive

Fort Worth, TX 76109

817-924-KORK

putacorkinitwine.com


  

Kommentar