Hur man använder Maple Sugar Candy Mold

May 9

Hur man använder Maple Sugar Candy Mold


Använda lönnsocker godis formar är en stor familj verksamhet, särskilt om du bor i en del av landet med en rik tradition av lönn avlyssning. När du trycker på ett träd, fortsätter att producera sav ganska länge, vilket resulterar i en hel del lönn SAP. Ett roligt sätt att använda upp det är att göra läckra lönnsocker godis. Du kan använda lönnsocker godis formar för att skapa roliga och bra smak behandlar.

Instruktioner

1 Testa hastigheten vatten kokar på spisen. Ta lite vatten till en koka, och mäta temperaturen med en godis termometer. Det bör vara ungefär 212 grader Fahrenheit. Sedan tömma vatten i diskhon.

2 Häll din lönn underminera i en djup kokkärlet. Det måste vara djupt för att tillåta den skummande SAP kommer att göra när det värmer. Lägg 1/3 kopp smör för att minska skum något och lägga till en rik textur till SAP, vilket kommer att leda till rikare lönnsocker godis som fungerar enkelt med din godis formar.

3 Fortsätt att koka saven och smör på hög värme. Vänta tills temperaturen når 32 grader ovanför tidigare inspelat kokpunkten av vatten. Kokande sirap kan orsaka svåra brännskador, så inte röra vid denna tidpunkt. När det kommer till önskad temperatur, ta bort sirapen från brännaren.

4 Låt sirapen svalna i fem minuter. Då, rör om med en träslev i en långsam men stadig cirkelrörelse tills den börjar att bli opak. Om du över rör sirap, kan det hårdna i pannan. Om detta händer, tillsätt en kopp vatten och värma, börjar processen om igen.

5 Häll din lönnsirap i karamell mögel som du väljer. Gummi formar fungerar bäst eftersom de möjliggör enklare borttagning. Låt godis svalna i 20 minuter eller så, och sedan tippa formarna över för att ta bort lönnsocker godis.

6 Sätt lönnsocker godis på bakplåtspapper och låt dem torka. Du vill inte att omedelbart kyla dem eftersom det kan skapa kondens byggs upp, vilket kommer att förstöra godis.


  

Kommentar