Hur man hålla på Florida State Park Cabin

March 19

Florida State Parks erbjuder en mängd olika stugor för turister som vill bo i en statlig park utan att föra ett tält eller husbil. Floridas tempererat klimat innebär att det finns aldrig en dålig tid att besöka och parker är ofta upptagen året runt. Florida State Parks erbjuder ett brett urval av hytter med alla moderna bekvämligheter. För dem som föredrar lugnare platser, är primitiva hytter erbjuds i de mer isolerade parker.

Instruktioner

1 Bestäm när du vill besöka. Till skillnad från parker i stora delar av USA, inte Florida parker egentligen inte har off-säsonger. Högsäsong varierar beroende på parken och dess plats. I norra platser, kan högsäsong vara från maj till september, medan södra platser kan se flest besökare från mars till september.

2 Välj en hytt och park. Moderna stugor finns på de flesta av de parker som erbjuder hytter. Dessa stugor är av varierande storlek, beroende på parken, och erbjuder separat vardagsrum och sovrum, fullt utrustat kök, badrum, värme och luftkonditionering, stoppade möbler, eldstäder gas och skärmade verandor. Ingen av State Park hytter har tv, telefon eller Internet.

3 Prova en mer primitiv semester upplevelse. Primitiva stugor ligger på Cayo Costa, Hontoon Island och Oleta River State Parks. Cayo Costa och Hontoon Island State Parks är endast nås med båt. Alla dessa stugor erbjuder våningssängar och bord och stolar. Ingen av dem har kök eller badrum. hytter Cayo Costa State Park saknar elektricitet. Picknickbord, grillar, är vattenkällor belägna utanför stugorna. Toaletter finns i närheten.

4 Hyr en jurta. Yurts är runda tält monterade på en trädbevuxen plattform. Torreya State Park erbjuder en jurta att hyra. Den jurta är inredd med sängar, bord och stolar, och har el, luftkonditionering och värme. Det finns inget kök eller badrum i Sveriges.

5 Reservera. Bokningar kan göras online (se Resurser) eller genom att ringa en (800) 326-3521. Bokningar tas emot upp till 11 månader i förväg.

Tips

  • Om du kommer att vistas i en primitiv stuga, glöm inte att ta med en ficklampa och toto att bära dina leveranser till duschen huset.
  • Moderna stugor finns på Bahia Honda, Blue Spring, Fanning Springs, Grayton Beach, Jonathan Dickinson, Lafayette Blue Springs, Lake Louisa, Mike Roess Gold Head Branch, Myakka River, O'Leno, Silver River, Stephen Foster Folk Culture Center, Suwannee flod, TH sten Memorial St Joseph halvön, Three Rivers och Topsail Hill Bevara bilsemester.
  • Checkar och postväxlar accepteras inte som betalning för stuguthyrning om du inte reservera hytter för en skattebefriad organisation. De största kreditkorten måste användas som betalning av alla andra grupper och individer.

  

Kommentar