Hur du håller din hund på gården

April 12

Om din hund är ett staket jumper eller grävare, finns det flera saker du kan göra för att förbättra sitt beteende och hålla den säkert bakom stängslet. Hundar är sociala varelser och behöver och vill ha sällskap av människor. Om de lämnas utomhus under långa tidsperioder, de blir uttråkade och ibland stress. De reagerar genom att skälla, grävning, gnälla och ylande. Ensam för länge, kommer många hundar försöka fly din gård på alla möjliga sätt, antingen genom staket hoppa eller ens gräva under staketet.

Instruktioner

Hur du håller din hund på gården

1 När din hund är i din trädgård, gör det en rolig plats att vara. Varje dag tillbringa tid med att spela med din hund i din trädgård. Tvärtemot vad många tror, ​​inte hundar inte får tillräckligt med motion eftersom de läggs utanför. Hundar som är begränsade till en gård fortfarande måste gå för promenader och njuta av att spela hämta och kurragömma spel med dig.

2 Se till att din hund har leksaker när det är i trädgården och ständig tillgång till färskt vatten. Prova många olika typer av leksaker för att bestämma dess favoriter, sedan rotera leksaker dagligen, sätta ut fyra eller fem åt gången. Leksaker som kan vara fyllda med mat kan underhålla din hund i timmar. Du kan dela upp hundens vanlig måltid mellan flera stuffable leksaker. Det kan vara bra för att mjuka upp torrfoder med en liten mängd vatten innan fyllning det i en leksak.

3 skick ditt stängsel kan göra det lätt för din hund att fly. Kontrollera ditt stängsel en gång i veckan för några tecken på skador - gångjärn dra ut, lös eller ruttna brädor och luckor - något som kan tillåta din hund att bryta igenom stängslet. Om du ser tecken på luckor i stängslet, fylla dem omedelbart.

4 Ändra toppen av ditt staket så att det är i en aktiv vinkel mot resten av stängslet. Detta kommer att hindra din hund försök att hoppa stängslet. Flytta alla objekt bort från stängslet. Även mycket små föremål kan användas för att klättra om din hund är särskilt bestäms. Höjden på staket bör vara fyra till sex fot hög, beroende på storleken på din hund och hoppförmåga.

5 Om din hund är en grävare, häll betong runt basen av stängslet för att täcka luckor.

6 Om din hund flyr genom att hoppa över staketet eller gräva ett hål under stängslet, inte straffa eller tillrätta det efter det redan har flytt. Hundar förknippar straff med sitt beteende vid tidpunkten för straff. De har ingen aning om att du är upprörd med dem om något som hände 10 minuter tidigare. Om du straffar din hund när den återvänder till din gård efter flyr, kommer det inte vara så villiga att återvända nästa gång, i vetskap om att komma tillbaka till gården resulterar i en reprimand.

7 Om du råkar fånga din hund i handlingen att fly, motverka beteendet genom uppseendeväckande hunden med högt ljud eller en kort skvätt vatten. Ställa en ofarlig fälla runt området kan också hjälpa till att avskräcka hunden från att hoppa eller gräva. Aluminiumburkar fyllda med några stenar kan placeras strategiskt på staketet om du har den typ av staket med en liten avsats eller en platt topp. När hunden rör stängslet genom att hoppa eller gräva, kommer burkarna faller, häpnadsväckande hunden.

Tips

  • Om du inte kan övervaka din hund eller lämnar ditt hus i flera timmar, ta det inuti.
  • Medan leksaker kan hjälpa din hund slagsmål tristess, bör ingen hund placeras i en gård i timmar utan mänsklig interaktion.

  

Kommentar