Frisyr Knälång hår

March 30

Frisyr Knälång hår


Om du har knälånga hår, då kanske du tror att det finns egentligen inte mycket att göra med det, annat än borsta och knyta den tillbaka för att hålla den ur vägen. Men det finns många saker som du kan göra för att "jazz upp" ditt långa hår - och många av dem kommer direkt från mode banor, där unik hår är ofta används för att kompensera och shoppa eklektiska utseende.

Bära Knälång hår

Knälång hår tenderar att vara rak stor del på grund av vikten av det. Om du vill kamma och lufttorka, sedan bär hår är rätt väg att gå. Få vågor genom fläta fuktigt hår i tre till sex långa flätor och låta det torka innan du avslöja flätor. Detta kommer att spara håret från värmeskador från pressning, och även spara några allvarliga tid. Du kan också infoga långa, smala flätor bland din tjocka, rakt hår. Detta kommer att skapa krusade avsnitt om du ångra flätning senare, eller ge struktur i övrigt rakt hår om du lämnar flätor i.

Sportiga och bekväma Knälång frisyrer

Om du behöver för att hålla din knälång hår ur vägen, sedan försöka dra den tillbaka i en hästsvans och fläta hästsvans. Detta är det bästa sättet att hålla det untangled och ur ansiktet. Du kanske vill dubbel eller tredubbla upp hästsvans för att göra längden kortare och undvika att bli bunden i den. En lång hästsvans med gummiband placerade ca 6 inches isär längden på hästsvans är en intressant titt om du inte gillar flätor.

Hår Sticks för Knälång Hair updos

Hår pinnar är idealiska för knälång hår. Twist håret tills den börjar krypa upp sig själv, sedan skapa en stor "cinnamon bun" på baksidan av huvudet eller nacken på halsen. Säkra bulle med två hår pinnar jabbed genom twist. En siffra åtta bulle innebär en liknande process, men linda håret i två lockar i stället för en och se till att varje pinne penetrerar övre och nedre curl. Knälång hår är också tillräckligt lång för att dra bort en hår knut. Twist håret i en bulle, sedan bokstavligen knyta håret i en knut med slutet på knuten peta genom bun och sträcker sig in i en hästsvans. Thrust pinnarna genom bun delen av hästsvans för att hålla den på plats.

hästsvans Ser

Ett populärt utseende på mode banor flera år sedan var det "single-curl" hästsvans. Detta involverade dra långt, rakt hår tillbaka från ansiktet i en hästsvans, sedan gelbildande den i en lång, slingrande, spiral curl. Sidohästsvansar ser också bra med riktigt långt hår så länge du tämja några flyaways med styling gel. Gör din hästsvans ser elegant snabbt genom att linda en tunn hårslinga runt hårband att dölja det, då sätter slutet av hår under hästsvans.


  

Kommentar