Hur man förhandla en Motel Pris

February 20

Hur man förhandla en Motel Pris


Reser ut ur staden kan vara ett dyrt, speciellt när du står inför att behöva spendera pengar för en säng på ett motell. Motell utgör en betydande del av resekostnader, så att få en bra hastighet är nyckeln till att vistas på budgeten. Medan många människor kommer ofta bara betala den angivna hastigheten utan att fråga, kan du använda några effektiva metoder för att förhandla om priset betydligt lägre, eller åtminstone få några extrafunktioner som inte erbjuds på framsidan.

Instruktioner

1 Kolla på nätet för de vanligaste priserna för ett motell i det allmänna området. Beväpna dig med denna information innan du ringer för att förhandla så att du vet vilken typ av priser är rimliga och vad priserna är inte.

2 Ring Motellet direkt och be att få tala med chefen. Inte ta itu med ett avgiftsfritt linje, som de människor du kommer att prata med inte kommer att ha befogenhet att pruta en hastighet.

3 Inte nöja sig med den första hastigheten de ger dig. Motell har många priser och de brukar börja upptill och arbeta ner. Fråga om vilken typ av säljfrämjande priser Motellet erbjuder.

4 Be om extra om Motellet vägrar att justera hastigheten. Be om ett större rum i samma takt, till exempel.

5 Promenad bort om Motellet är ovillig att pruta. Om ett Motell chef ser du är villig att gå bort från affären, kan han vika och ge dig en bättre affär om Motellet har en hel del vakanser.

6 Förhandla fram en andra gång när du kommer till incheckningsdisken. Be om mer extramaterial, som en bättre vy eller en frukost.

7 Var inte blyg. Be om ett pris betydligt lägre än den angivna hastigheten. Motell har ofta många vakanser att fylla, och de gör inte några pengar att vända dig bort, så använd deras behov av ditt företag som hävstång genom att göra det klart att du kommer att stanna om de får rätt pris.


  

Kommentar