Hur man kan bli av fet hud

April 17

Hur man kan bli av fet hud


Efter vissa förfaranden kan ge effektiv hudvård för fet hud, hålla huden fräsch och ren, oavsett om du är man eller kvinna. Oljor tenderar att attrahera smuts som en lockelse, så för att få en friskare lyster; en fläckfri yta är rätt väg att gå.

Det finns en bra sida för fet hud. Du är mycket tur eftersom din hud är naturligt hydrerad och rynkor och uppenbara åldrande visas mycket senare i livet än de flesta.

Instruktioner

Hur man kan bli av fet hud

1 Använd en gel rengöringsmedel snarare än tvål eller en krämig en om du vill ha olja kontroll. En krämig ansiktstvätt kommer att lämna en rest i huden och gör det verkar ännu fetare och tvål är alltför torkning och kommer att orsaka fjällning. Tvätta du möter två gånger enda dag och inte mer. För mycket tvätt kommer att torka ut huden vilket kan göra att producera ännu mer olja: över-tvätt, en bestämd no-no när du kämpar en fet ansikte.

2 utöva ett toner försiktigt i din dagliga regim och använda en som inte innehåller alkohol. Du vill ha olja kontroll och inte torkade ut huden. Använd en lera baserad ansiktsmask en gång eller två gånger i veckan. Det kommer att rengöra dina porer som ofta blir igensatta av smuts och skräp, och hjälpa att bli av med fet hud.

3 Skydda din hud från solen och använd en solskärm. Bara för att din hud har en oljebas, återstår det skydd mot UV-strålar. För din hudtyp, skaffa en som är en gel och inte en kräm.

4 Blot bort någon glans som visas under dagen. Investera i särskild läskpapper för att absorbera glans och kommer inte att förstöra smink för kvinnor. Om du märker några förändringar i huden som blir fetare, flagnande eller bryter ut, se en hudläkare för att utesluta några större hudåkommor.

Tips

  • Kvinnor kan eliminera glans på huden med hjälp av genomskinligt pulver. Använd den sparsamt över din bas och det curbs eventuella fläckar och mitt på dagen.
  • Det bästa sättet att använda sådana produkter för fet hud med svampar. Badda på grund med mer kontroll och det hjälper jämnar ut eventuella brister eller missfärgning utan strimmor.
  • Håll dig till produkter för fet hud; undvika foundation om du är kvinna med fet hud som har lagt moisturizers. Applicera en separat fuktkräm och foundation, båda är oljefri. Även om du är äldre, inte en fet hudtyp inte behöver den extra oljan om det har torkat ut avsevärt.

  

Kommentar