Autentiska Mexican Foods att göra hemma för 20 personer

May 30

Autentiska Mexican Foods att göra hemma för 20 personer


I Mexiko, familj och mat är två av de viktigaste ingredienserna i livet. Det är därför det finns flera mexikanska rätter som är särskilt utformade för att betjäna ett stort antal människor. Oavsett om det är en hög med autentiskt presenterade tamales eller bara en hjälp-själv pott av pozole, dessa rätter är idealiska för att mata en hungrig publik.

pozole

Även om det inte är en av de mer allmänt kända mexikanska förrätter serveras i USA, är pozole en traditionell kurs på stora sammankomster söder om gränsen. Denna maträtt som serveras på restauranger i Mexiko kallas pozolerías, är i huvudsak en stor gryta av rostad fläsk skuldra och hominy. Den innehåller också en anständig mängd vitlök och ofta garnerad med färska grönsaker, såsom rädisor, kål och avokado. En stor pott av pozole är tillräckligt för att föda 20 personer, oavsett om middag eller lunch.

Enchilada Gryta

Som en gryta, är en Enchiladas gryta det perfekta sättet att mata en massa människor, men det är också enkelt och smakar gott. Enchiladas serveras vanligtvis på egen hand vid mexikanska restauranger, men deras struktur och ingredienser fungerar bra i en gryta. Medan köttfyllning - oftast nötkött, kyckling eller fläsk - kan variera, resten består av bönor, ost, Enchiladas sås och tortillas. Det finns gott om andra handen och smaker kan lägga till, såsom gräddfil och chilipeppar. En fördel med denna maträtt är att även om det inte behöver se söt, kommer doften ensam dra folk till bordet.

tamales

Tamales är inte nödvändigtvis den snabbaste skålen för att koka upp, men de kan göras hemma och alltid göra en stor fest måltid. De är också avgörande mexikansk mat. Bestående av nötkött, kyckling eller fläsk fyllda inuti en deg gjord av mark masa är tamales kokt, och så småningom serveras i en verklig majs skalet. Medan en bra 40-tal tamales kommer att behövas för att tillfredsställa aptit 20 personer, de att de kan monteras snabbt, särskilt med hjälp av två kockar. De kan också tillverkas i förväg, frysas och tinas vid behov. Inte bara är tamales läckra, men deras presentation att det räcker med att förvandla någon matsal i en gammal mexikansk villa.

Guacamole

För de som söker en enkel att göra aptitretare som ett antal människor kan snacks på i väntan på huvudrätten, är guacamole den perfekta lösningen. Även denna mexikanska favorit vanligen görs för att tjäna tre eller fyra personer, kan ingredienserna lätt multipliceras för större publik. Skålen är gjord av avokado, tomater, lök och limejuice, ofta kryddad med lite peppar eller kummin, beroende på den kocken smaker. Inte bara är guacamole ett hälsosamt mellanmål, men ingredienserna är billiga och lätta att hitta.


  

Kommentar