Hur man gör en Gator lagda Tutu för barn

December 3

Hur man gör en Gator lagda Tutu för barn


Om ditt barn har en affinitet för grön, en eviga kärlek för reptil eller hoppande och bopping till krokodil rock, är en gator färgad grön tutu en färgstark, energisk klädesplagg. I stället för att välja traditionella pastell Tutus i feminina nyanser, låt barnens personlighet lysa igenom genom att skapa en grön tutu. Med vissa leveranser från en farkost butik, lite kreativitet och en tid, är det lätt att piska upp en gator färgad tutu som kommer att få ditt barn att dansa och hoppa av glädje.

Instruktioner

1 Mät barnets midja med hjälp av måttband. Klipp en bit band som är omkring två fot längre än barnets midjemåttet, vilket garanterar att det finns gott om utrymme för att lägga tyll till tutu och knyta den runt barnets midja.

2 Välj en nyans eller köpa en mängd olika gröna för att göra en gator färgad tutu.

3 Lägg ut en skiva av tyll. Att skapa remsor av tyll, börja med att rulla upp bladet och skära av den yttre kanten för att säkerställa en jämn kant. Därefter skärs rullen ungefär var 4 inches. Upprepa med andra ark tyll. När du rulla bitar av tyll, kommer du att ha flera 4-tums delar av tyll som är ett par fot lång.

4 Linda en bit tyll runt bandet, sedan knyta en knut för att säkra den på plats. Upprepa med andra delar av tyll tills bandet är fodrad med bitar av tyll.

5 Linda tutu runt barnens midja. Knyta den på plats för att skapa en rolig, gator färgad tutu.

Tips

  • Trimma remsor av tyll i halv för att göra en kortare tutu för mindre barn.

  

Kommentar