Hur man tar bort Scuff på Leather Watch Strap

July 17

Hur man tar bort Scuff på Leather Watch Strap


Läder är så populär att den används i möbler, kläder, skor och till och med tillbehör, såsom klockarmband. Det kommer att pågå i många år med rätt vård. Dock kan vissa saker vara oundviklig, såsom en instegsskydd på läder från att krocka med något. Om din klocka bandet har en instegsskydd, oroa dig inte. Du kan ta bort det på nolltid alls med en enkel åtgärd.

Instruktioner

1 Ta fukt och damm från klockan bandet. Sätt klockan på en plan yta. Gnida en ren trasa över framsidan av klockan bandet i en riktning. Vänd på klockan och gnida trasan över baksidan av klockan bandet.

2 Ta bort torkat smuts från klockan bandet. Fukta en trasa med kallt vatten. Placera en droppe återfuktande tvål på duken och gnugga i en riktning från den ena sidan av bandet till den andra. Vänd vaka över och gnugga ryggen. Skölj trasa under kallt vatten och vrid ur. Köra det över klocka i en riktning för att avlägsna tvålrester.

3 Torka klockan bandet. Helt enkelt köra en ren trasa över klockan bandet i en riktning.

4 Täck scuff med en skokräm som matchar färgen på klockan bandet. Applicera en droppe polish på en ren trasa och gnugga polska i scuffed området. Fortsätt gnugga tills lacket absorberas. Låt polish torka. Följ alltid anvisningarna på etiketten skokräm för en korrekt tillämpning.

5 Applicera en läder lotion till klockan bandet. Häll en droppe lotion på en ren trasa och gnid in på framsidan av klockan bandet i en cirkelrörelse. Börja på ena sidan av bandet och fortsätta gnugga i cirkulära rörelser tills du når andra sidan. Gnugga ner längden av klockan igen tills lotionen är helt absorberad. Lägg en droppe och gnugga baksidan av klockan bandet.

Tips

  • Vrid ur våt trasa ordentligt så att det inte droppar. Aldrig få vatten på urtavlan, eftersom detta kan skada den.

  

Kommentar