Bagage förordningar och begränsningar för American Airlines

September 4

American Airlines har särskilda bagage regler och restriktioner som gäller hur många påsar en person kan resa med, avgifter för extra bagage och när kan det incheckade bagaget.

typer

Från och med oktober 2010 kan passagerare som reser inom eller mellan USA, Kanada, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna ta en kabinväska utan extra kostnad, ett personligt föremål (till exempel en bärbar dator eller handväska) utan kostnad och en obegränsat antal incheckade väskor för en extra kostnad. Avgifterna är $ 25 för den första påsen, $ 35 för den andra påsen, $ 100 vardera för den tredje, fjärde och femte påsar, och $ 150 vardera för varje ytterligare väska.

överväganden

Incheckade väskor som flyger inom eller mellan USA, Kanada, Puerto Rico och Amerikanska Jungfruöarna måste ha en längd, vikt och bredd som är mindre än eller lika med 62 inches totalt och en vikt på mindre än eller lika med 50 pounds. Handbagage måste vara mindre än 14 inches bred, 22 inches lång och 9 inches hög. Personliga poster inklusive plånböcker, bärbara datorer, skötväskor eller andra små objekt som har en längd, höjd och bredd av mindre än 36 inches totalt tillåtna i kabinen (en per passagerare) och bör förvaras under resenärens säte eller i över facken

Tidsram

kan incheckat bagage dagen för resor, upp till 30 minuter före avgång. Påsar kan inte kontrolleras före resdagen. På utsidan av väskan måste märkas med ett märke som visar ditt namn och adress. Passagerare måste vara närvarande för att ge sitt bagage ett flygbolag representant för incheckning.


  

Kommentar