Bonigen hotell

February 22

Bonigen hotell


Byn Bonigen, Schweiz, är en stor semester plats för personer som reser till Europa för att hitta en lite lugn och ro. Ligger på vänstra stranden av sjön Brienz, är Bonigen bara två miles away från staden Interlaken, en av de äldsta och mest besökta turistmålen i Schweiz. Boendet i denna pittoreska region är riklig och sträcker sig från stora orter till pittoreska familjeägda hotell.

En av Bonigen pittoreska familjedrivna hotell

Hotel Oberlaenderhof erbjuder vidsträckt utsikt över bergen och Brienzsjön. Gästerna kan njuta av en kontinental frukost eller middag i restaurangen Bella och koppla av efter en dag att utforska Bonigen området i hotellets mysiga bar. Rummen på denna lilla familjeägda hotell varierar i pris från $ 68 per natt för en singel till $ 160 per natt för en överlägsen dubbel, beroende på säsong, per januari 2011.

Elegant blandning av gammalt och nytt

Seiler au Lac, som ligger vid sjön Brienz, är ett litet hotell med klassisk schweizisk chalet arkitektur. Hotellet har 42 rum, allt från enkelrum till minisviter och varierar från $ 136 till $ 250 per natt, i januari 2011. Hotellet La Boheme restaurang har en à la carte-meny och är en mötesplats för både ortsbor och besökare.

Kvalitet, komfort på familjeägda hotell

Seehotel La Terrasse är ett familjeägt hotell som riktar sig till familjer med barn, som erbjuder en lekplats utomhus och inomhus lekrum. Alla hotellets rum har utsikt över de omgivande bergen eller Brienzsjön. Elemant restaurang Seehotel La Terrasse s vänder sig till sina gäster från frukost genom middag och har en meny för barn. Rummen varierar från enkelrum till dubbelrum som varierar i pris från $ 105 till 240 per natt, och med januari 2011.

Bed and Breakfast i Bonigen

Hotel Walida är en traditionell bed and breakfast ligger i centrum av staden med utsikt över sjön Brienz. Dess 13 rum har alla i-suite bad. Priser varierar från $ 70 till $ 95 per natt, och med januari 2011.


  

Kommentar