Hotell med Cool Pools

September 21

Hotell med Cool Pools


Whiles pooler är standard rekreation funktioner i låg- till high-end hotell, vissa anläggningar har pooler som är arkitektoniska underverk. Exklusiva hotell runt om i världen differentiera sig i en fullsatt hotellmarknaden med pooler byggda av ovanliga material och strukturer som skapar intressanta visuella effekter såsom försvinnande kanter.

Horseshoe Bay Resort

Horseshoe Bay Resort hotell i centrala Texas har flera pooler på sin egendom. Dess Yacht Club Pool är en stor lagun-stil vattenområdet vid stranden av sjön Lyndon B. Johnson. Poolen har en unik svart marmor bassängen. En stor staty av en örn sitter i mitten av poolen. Hotellet erbjuder lyxiga boende. Dess 385 rum har utsikt över sjön och Texas Hill Country. Du kan också dra nytta av en spa på plats. Verksamheten omfattar golf på en mästerskapsbana, båtliv, fiske och tennis. Husdjur är välkomna.

Horseshoe Bay Resort
200 Hi Circle North
Horseshoe Bay, TX 78.657
877-611-0112
horseshoebaytexas.com

The Joule, Dallas

Poolen på Joule, ett lyxigt boutiquehotell i centrala Dallas, sitter högt upp i luften med utsikt över Main Street. Den fribärande pool skjuter ut från byggnaden åtta våningar ovanför en av stadens mest trafikerade gator ger förbipasserande som ser upp av en glastank. Swimming pool är uppvärmd och har utsikt över Dallas silhuett. Det lyser upp på natten i lila och blått ljus. De 129 rummen på Joule har modern design, lackerade träytor, originalkonst och dockningsstation för iPod.

The Joule, Dallas
1530 Main Street
Dallas, Texas 75201
214-748-1300
starwoodhotels.com

Alila Ubud

Alila Ubud i Balis centrala foten är en annan lyxhotell med en infinity-pool som verkar locka allvar. Hotellets pool ligger ovanför en terrass och ger en illusion av att hänga över kanten av Ayung River Valley. Hotellets arkitektur är tänkt att likna en balinesisk by. Dess 56 rum har utsikt över floden Ayung och området vulkaner. På natten, kan du beställa asiatisk mat vid poolen och sola sig i skenet av den smaragdgröna poolen.

Alila Ubud
Desa Melinggih Kelod
Payangan, Gianyar 80572, Bali
indonesien
011-62-361-975-963
alilahotels.com

Nickelodeon Suites Resort

Nickelodeon Suites Resort i Orlando är en kombination äventyrsbad och hotell. Etableringen är en familjevänlig har två vattenparker. Hotellets innergård domineras av en stor uppvärmd lagun pool med sju bilder, klätternät, rännor, en soptipp tank, en slem dumpningsområde och vattenstrålar. Barnen kan gå in ena änden av poolen via en fyra våningar vattentornet. Andra lekplatser inkluderar en basketplan, förskola lekplats och en minigolfbana. Rummen har väggdekorationer och tillbehör från Nickelodeon tv-show tecken.

Nickelodeon Suites Resort
14500 Continental Gateway
Orlando, Florida 32821
877-642-5111
nickhotel.com


  

Kommentar