Frisyrer för plus-size kvinnor med tjockt hår

June 17

Frisyrer för plus-size kvinnor med tjockt hår


Plus-size kvinnor ansikten har vanligtvis en mjuk kurva runt kinderna tillsammans med korta halsar och subtila hakor som de försöker att kompensera för. En bra frisyr är nyckeln till att göra de rundade funktioner verkar långsträckt och smal. Hår ramar ditt ansikte och kan skapa flera intressanta effekter för att hjälpa till synes omforma dina kinder och käklinjen.

Layered Bangs

Tunga, rak lugg är det sista du vill när du har en något knubbig ansikte. Layered lugg, vanligen borstad tillbaka i en swooping form över pannan, fungerar bra för att hjälpa BLI SMÄRT ansiktet. Luggen hjälper dölja bredd av pannan, vilket gör det verkar lite mindre bred och rundad. Undvik att dra din lugg tillbaka för att exponera hela omkrets av din panna eller förlorar du bantning effekt som de tillhandahåller.

Layered Sides

Skiktning håret runt sidorna av ansiktet kan få det att verka längre istället för rundade. Skiktningen, när det görs runt öronen, kan också ge sken av kindben. Skiktet bör vara strax under hakan för att ge ditt ansikte en långsträckt effekt. Alla lägre och ditt ansikte kommer att se ännu rundare. Om håret skiktet är högre än kindbenen, kommer det att se konstigt eftersom håret är så kort på toppen.

Långt hår

Kort, rakt hår är din värsta fiende när det gäller en rundad yta. En genväg som sitter nära din skalle kommer att dra uppmärksamhet till rundhet i ansiktet. Håll håret tillräckligt länge för att drapera ner axlarna. Den långa hårman kommer även att omfatta halsen, vilket gör att det ser smalare ut. Detta kan få lite frustrerande när vädret värmer upp, men att sätta ditt långa hår i en upp-do när det blir lite varm och skön fungerar bra. En upp-do kommer att lägga höjd till toppen av huvudet, vilket gör din totala ansikte verkar smalare.

Medellångt hår

Om du föredrar att accentuera den mjuka runda av ansiktet i stället för avräkning, kan du sikta på en fet snitt som slutar precis under käklinjen. Håll håret skildes i mitten och spetsa sina sidor runt ansiktet. Håret kommer kurvan ut med ansiktet att krypa tillbaka under nära käken och hakan. Lägg Volumizing grädde på baksidan av håret för att ge baksidan av huvudet en mjuk kurva.


  

Kommentar