Hemlagad Guinea Pig Burar med Wire Hyllor

April 14

Hemlagad Guinea Pig Burar med Wire Hyllor


De flesta djuraffärer säljer en mängd olika burar utformad för att rymma ett marsvin, men hemlagad burar erbjuda billigare, större och mer flexibla alternativ. Göra ett marsvin bur från början är en ganska enkel uppgift, bara kräver några enkla att hitta material och lite tålamod. De mest populära hemgjord marsvinsburar är utformade med tråd hyllor och en speciell korrugerad plast, enligt den Cavy Spirit fakta om marsvinsburar.

Förberedelser för ett liv bakom bommar

Kommersiellt säljs marsvinsburar är av en storlek passar alla olika, oberoende av storleken på djuret eller hur många grisar kommer att dela samma livsrum. Den största fördelen med hemlagad buren är att det kan skräddarsys till några specifikationer, baserat på antalet trådhyllor används. Butiker, inklusive Target och Costco alla säljer tråd hyllor som vanligen används för lagring i hemmakontoret eller campus. Gallren, som är typiskt 14-inches kvadrat, kan snäppas samman med kontakter som följer med hyllsystem och sedan ytterligare säkrade genom buntband som finns i avsnittet hårdvara de flesta butiker, inklusive Home Depot.

Lägga grunden

En solid och hållbar grund skulpterad ur färgad, korrugerad plast är ett perfekt komplement till en hemmagjord marsvins bur utformad av tråd hyllor. Butiker som FastSigns, som är specialiserade på skräddarsydda skyltar för inom- och utomhusevenemang, sälja Coroplast materialet mest föredragna av ägarna marsvin på grund av sin låga vikt och enkel rengöring. Du kan klippa plasten för att passa in i hemlagad buren, men kom ihåg att lämna tillräckligt med material på ändarna för att kunna vikas över för att bilda de fyra hörnen. Säkra de ändflikar på utsidan med tunga packtejp och sedan släppa basen innanför väggarna i hylla.

Anpassa Cage

Tråd hyllor finns i ett sortiment av färger, inklusive svart, vitt och silver. Coroplast finns även i en uppsjö av färger, så att du kan välja ett färgschema som passar dina önskemål. I fråga om lämplig storlek, för att ge ett marsvin med en stor, rymlig bur, använda två tråd hyllor ledningar för bredd och tre ledningar för längd. Denna bur skulle mäta cirka 7,5 kvadratfot. Lägg trådgaller till någon av sidorna för att rymma flera marsvin, bara ihåg att när tråd hyllor tillsätts, ökar också storleken på plast som behövs för basen. Om du har en särskilt små fordon, kan det vara svårare att transportera större bitar av plast från butiken, eftersom det inte är mycket flexibel.


  

Kommentar