Hur man fäster kardborreband till kläder

November 10

Kardborrband är ett enkelt sätt att fästa kläder samt att hålla kläder och andra föremål på plats. Det finns många objekt ute som har kardborreband fästa, såsom skjortor, jackor och skor. Du kan bifoga kardborreband något klädesplagg med lite tålamod och kreativitet. Om du är skicklig med en nål och tråd, är sy kardborrband kläder för dig; Om du vill ha ett enklare sätt, det finns kardborreband med lim.

Instruktioner

Fästa kardborrband till kläder genom sömnad

1 Skär kardborre i strimlor, baserat på klädesplagg som du vill koppla den till. Vanligtvis kardborreband kommer i en rulle, så måste du bestämma hur mycket du vill och skär efter dina önskemål.

2 Placera kardborreband på klädesplagg. Se till att båda bitar av kardborreband är inriktade så att de kommer ihop perfekt när du använder klädesplagg.

3 Markera de platser där du kommer att sy kardborreband. Använd en penna för att markera särskilda områden.

4 Trä nålen. Vanligtvis kardborreband kommer i svart, så använd svart tråd. Du kan använda en standard nål för att fästa kardborrband. Du kan få nål och tråd från en tygaffär.

5 Sy kardborreband på kläderna. När du är klar sy kardborreband, gör en knut i slutet av sömmen och skär resten av tråden med en sax.

Fästa kardborrband till kläder av Adhesive

6 Köp kardborreband med lim. Denna typ har en limliknande substans på baksidan av kardborrband. Den levereras i en rulle. Du kan köpa den här typen av kardborreband på en tygaffär eller en konsthantverk butik.

7 Skär kardborre i strimlor, baserat på klädesplagg som du vill koppla den till.

8 Placera kardborreband på kläder. Se till att båda bitar av kardborreband är inriktade så att de kommer ihop perfekt när du använder klädesplagg.

9 Markera de platser där du kommer att tillämpa kardborreband.

10 Ta bort skyddshöljet från baksidan av kardborrebandet. Detta skyddshölje håller limmet ren och förhindrar onödig fastnar. Fäst kardborreband på de utsedda fläckar på klädesplagg.


  

Kommentar