Hur får man billiga tågresor

November 8

Hur får man billiga tågresor


Att resa med tåg är en avkopplande och bekvämt sätt att ta sig från punkt A till punkt B. Utan många av de spänningar och säkerhetsproblem som är inblandade i flygande, kan du bara gå ombord på tåget, stuva ditt bagage, luta dig tillbaka och njuta av landskapet. Även i USA flyger inhemskt är ofta det billigaste och snabbaste sättet att resa, i Storbritannien, övriga Europa och i hela världen är det ofta snabbare och billigare att ta ett tåg. För att säkerställa bästa besparingar på järnvägstaxor, handla rabatter, boka din resa i god tid och vara flexibel med dina datum och tider.

Instruktioner

1 Besök Amtrak webbplats och ange dina uppgifter i rutan levereras på hemsidan. Ange om du vill ha en enkel eller returbiljett, ursprung och destinationsstationen (s), datum (s) av resor och passagerarinformation. Bläddra Amtrak hemsida för mer information om eventuella specialerbjudanden de kan erbjuda, eftersom det ger ett bra sätt att spara pengar. Du kan spara upp till 25 procent på järnväg biljettpriser använder Amtrak webbplats. Studenter, pensionärer och militär personal kan också njuta av ytterligare rabatter på sin tågbiljett.

2 Använd British National Rail Förfrågningar hemsida för att söka efter resor i Storbritannien och för tåg från London till Frankrike, Belgien, Luxemburg, Nederländerna och Tyskland. Ange ditt ursprung och destinationsstationen (s) i "Från" och "Till" lådor, önskad restid och datum (s) och klicka på knappen "Ta långsammare tåg" (dessa är ofta billigare än direkt resa). Sök igenom resultaten som genereras efter det billigaste tillgängliga priser. Klicka på "Best Value Fares" guide på höger sida av hemsidan för att se de billigaste priserna tillgängliga.

3 Besök internationella järnvägs webbplats för att hitta de bästa erbjudandena från hela Amerika, Europa och resten av världen. Observera att Amerika i denna webbplats kommer omdirigera dig till Amtrak webbplats. Använd internationella järnvägs webbplats för att köpa specialiserade inter tågbiljetter, som tillåter resenärer obegränsat tågresor under en fastställd period av veckor eller månader i de utvalda länderna. Betala denna stora engångs pris och resa fritt i Europa och på andra håll utan att behöva oroa sig för kostnaden för varje resa --- du har redan betalat för obegränsat antal resor. Använd internationella järnvägs webbplats för att få tillgång till ett visst land officiella järnvägs hemsida om du bara vill resa i det landet. Besök Seat 61 hemsida för ytterligare information om världen tågresor.

Tips

  • Var noga med att tågbiljetter du köper är giltiga för tåget du reser på. Till exempel i Storbritannien, några biljetter kan endast användas på särskilda tågtider eller vägar. Detta är också fallet vid användning av ett globalt inter tågbiljett, som ofta bara tillåter ett visst antal resor på höghastighetståg, intercitytåg.

  

Kommentar